Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Στη φυλακή ο 25χρονος χρυσαυγίτης που δολοφόνησε τη Φαίη Μπλάχα


Στη φυλακή ο 25χρονος χρυσαυγίτης που δολοφόνησε τη Φαίη Μπλάχα

Πέμπτη 09 Μαίου 2013
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε σε βάρος του 25χρονου Βαγγέλη Στεφανάκη ο οποίος κατηγορείται για το θανάσιμο ξυλοδαρμό της 23χρονης Φαίης Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα...
σύλληψης από τις 8 Απριλίου, ωστόσο, ο νεαρός κρυβόταν και τελικά αποφάσισε να παραδοθεί στις αρχές σήμερα το πρωί.
Ο 25χρονος παραπέμφθηκε ενώπιον του 15ου Ανακριτή για να απολογηθεί. Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 25χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Στεφανάκης ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την κοπέλα και έκανε λόγο για ένα «ερωτικό καυγαδάκι» που εκτυλίχθηκε σε «τραγικό περιστατικό».
Στη φυλακή ο 25χρονος χρυσαυγίτης που δολοφόνησε τη Φαίη Μπλάχα Μάλιστα, φέρεται να δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του καυγά, η 23χρονη χτύπησε μόνη της το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του!
Ο 25χρονος πρότεινε ως μάρτυρες υπεράσπισης πέντε μέλη της οικογένειάς του, ενώ φέρεται να είπε πως όλες αυτές τις ημέρες, πενθούσε βαριά για τον θάνατο της Φαίης.

Η 23χρονη κοπέλα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 25χρονο φίλο της στις 5 Απριλίου, έξω από το σπίτι της. Άφησε την τελευταία της πνοή στις 30 Απριλίου, ενώ όλο αυτό το διάστημα, νοσηλευόταν στη Γενική Κλινική Αθηνών σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ήταν σε κώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία, κινείται στον ευρύτερο ακροδεξιό χώρο, είχε εμπλακεί σε αιματηρή επίθεση εναντίον δημοτικού συμβούλου στην Αγία Παρασκευή, που έγινε προεκλογικά στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: