Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Αχαΐα: ΣΟΚ στον Άνω Αλισσό! Κρεμάστηκε από τη γέφυρα - Ποιον προειδοποίησε για την αυτοκτονία του

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/raiyuqacwe516b837e2d189.jpg 
Δευτέρα 15 Απριλίου 2013
09.40 Ο 60χρονος άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες έμενε μόνος του στην Πάτρα, στις 3 τα ξημερώματα προειδοποίησε με μήνυμα τη σπιτονοικοκυρά του ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του. Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, φέρεται να υποστήριξε πως...
νιωθε μόνος και εισέπραττε αδιαφορία . Η γυναίκα είδε το μήνυμα όταν ήταν αργά...

08.15 Αυτοκτονία δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία για τον ηλικιωμένο που βρέθηκε νωρίς το πρωί κρεμασμένος στη γέφυρα του Άνω Αλισσού. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το μηχανάκι του άνδρα βρέθηκε στο δρόμο κοντά στη γέφυρα, ενώ την αστυνομία ειδοποίησε περαστικός, που βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.
Στο σημείο βρέθηκαν και δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τη ΒΙΠΕ , 9 άνδρες με 3 οχήματα, μαζί και ο Υποδιοκητής της υπηρεσίας κ. Γιάννης Καραμαλίκης, που κατέβασαν τον άνδρα από τη γέφυρα και ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία - νεκροτομή.

07.36 Κρεμασμένος στη γέφυρα του Άνω Αλισσού, προς την περιοχή των Λουσικών βρέθηκε πριν από λίγο ηλικιωμένος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr. Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία, που διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει συμβεί το τραγικό περιστατικό.
ΠΗΓΗ: http://thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: