Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Πρωτάθλημα Football league ΟΠΑΠ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0 – 1

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013  Αθλητισμός
Δεν τα κατάφερε...
Την ήττα με σκορ 1 - 0 γνώρισε στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης ο Πιερικός σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις μπροστά τις δύο εστίες είχε όμως ένταση, πάθος και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τον 2000 και πλέον φιλάθλους που παρακολούθησαν 500 οι οποίοι ήταν φίλαθλοι της ομάδας της...
Θεσσαλονίκης.
Οι φιλοξενούμενοι με αυτή τους τη νίκη παρέμειναν ζωντανοί στη μάχη για την προνομιούχο 7άδα ο δε Πιερικός πρόσθεσε στο ενεργητικό μια ακόμη θετική εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών του ειδικά στο β' ημίχρονο.
Φάσεις και γκολ
Στο 20' σέντρα του Χ. Παληγεώργου από δεξιά, ο Στεφανίδης βρήκε τη μπάλα, αλλά αυτή πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπατολίκα.
Στο 24' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λόπεζ από δεξιά, ο Τάι έπιασε την πρώτη κεφαλιά, με τον Γεωργίου στο δεύτερο δοκάρι να σημαδεύει με το κεφάλι το δεξί δοκάρι του Παπατολίκα.
Στο 29' ο Νίκου έβγαλε σέντρα από δεξιά, με τον Σαββίδη να διώχνει σε κόρνερ προ του Ντάνι.
Στο 50' κάθετη μπαλιά του Ισαάκ, διαγώνιο σουτ του Τάι από μέσα αριστερά στην περιοχή, έδιωξε πέφτοντας ο Παπατολίκας και εν συνεχεία απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 52' σέντρα του Καθάριου, κεφαλιά του Μανίκα, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Λόπεζ.
Στο 55' μακρινό σουτ του Στεφανίδη, η μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 58' εκτέλεση κόρνερ του Τάι από αριστερά, ο Στεφανίδης πετάχτηκε στο πρώτο
δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 0 - 1 για τον Ηρακλή.
Στο 74' Σουτ του Ελευθεριάδη, έδιωξε δύσκολα ο Χουάντερσον, ο Πολίτης έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά αντί να δώσει στον Ντάνι που ήταν σε ευνοϊκότερη θέση, προτίμησε να σουτάρει ο ίδιος, με τον Χουάντερσον να διώχνει εκ νέου.
Στο 86' σουτ του Ντάνι έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Χουάντερσον.
Στο 93' καλό σουτ του Ελευθεριάδη έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σελεμίδης (Πέλλας) με βοηθούς τους κ.κ. Χαρίτση και Χούσκογλου (Θράκης).
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός)
Παπατολίκας, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης (82' Σεχολάρι,), Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Καθάριος (68' Πολίτης),
Μπελόσεβιτς (39' Μανίκας), Ντάνι. Στον πάγκο: Βασιλειάδης, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Λαζαρίδης.
Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου)
Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Λόπεζ, Νατσούρας, Σαββίδης, Ισαάκ (56' Κιρόφσκι), Γεωργίου (82' Τσερκέζος), Σουλίδης (67' Σιατραβάνης), Ουκάρ, Τάι, Στεφανίδης. Στον πάγκο: Βοσνιάδης, Φερνάντεζ, Χιονίδης, Κραγιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: