Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Στο αίμα τους είναι η φαγωμάρα...

http://s.enet.gr/resources/2013-02/mpar-real-thumb-medium.jpg 
Αρπάχτηκαν Μουρίνιο και Ρόουρα, με αφορμή τον διαιτητή στο αυριανό «classico» στο Κύπελλο...
Ισπανίας. «Προτιμάμε να παίζουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, παρά σε αγώνες μικρής έντασης», ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη ο Πορτογάλος τεχνικός της «βασίλισσας».
Λίγες ώρες πριν πέσουν πάλι... κορμιά, στο "Καμπ Νου" (1-1 είχε τελειώσει ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου, στη Μαδρίτη), οι προπονητές της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ άρχισαν να "τρώγονται" μεταξύ τους, βάζοντας στη μέση τον διαιτητή, Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο.
"Με αυτόν στο γήπεδο, τα αποτελέσματά μας είναι πάντα χειρότερα! Ενα ματς χάσαμε στο φετινό πρωτάθλημα, εκείνο όπου μας έπαιξε ο Μαγιένκο", πέταξε το γάντι ο Τζόρντι Ρόουρα, που αντικαθιστά τον άρρωστο Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. "Θυμάμαι, επίσης, την ανοχή του σε προηγούμενο ματς με τη Ρεάλ, κι εύχομαι να περάσει απαρατήρητος, την Τρίτη".
Ο Μουρίνιο, άλλο που δεν ήθελε. Σήκωσε το γάντι, και το πέταξε στα μούτρα των Καταλανών: "Προτιμώ, αντί ν' αναφερθώ στο συγκεκριμένο διαιτητή, να θυμηθώ τα μαθήματα που μας έχει δώσει η Μπαρτσελόνα, στο παρελθόν. Αθλητικά μαθήματα, όλα τους. Να μην πιέζουμε τον διαιτητή, να μην τον περικυκλώνουμε, να μην ζητάμε επίμονα να βγάλει κάρτες στους αντιπάλους και, προφανώς, πώς να παίζεται το ποδόσφαιρο"!
Ο Πορτογάλος προπονητής αρνήθηκε ότι τον αγχώνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών: "Κάθε άλλο, γιατί μας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, σε Ισπανία και Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε, πως και πως, να φτάσουν οι δύο αγώνες μας με τη Μπαρτσελόνα (σ.σ. το Σάββατο παίζουν πάλι μαζί της, για το πρωτάθλημα) και τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, γιατί είμαστε φτιαγμένοι να δίνουμε παιχνίδια μεγάλης δυσκολίας".

Το αυριανό "classico" θα ξεκινήσει στις 10μμ, και θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ Sport 1. Την Τετάρτη, θα γίνει ο άλλος ημιτελικός, Σεβίλλη-Ατλέτικο, με τους Μαδριλένους να'χουν το μικρό πλεονέκτημα του 2-1 που πέτυχαν στον πρώτο αγώνα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: