Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ!!!! στην ποδοσφαιρική Πιερία: Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Κώστας Κούρτης, εμπλέκεται σε παράνομο στοιχηματισμό

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013
Σόκ προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί στην ποδοσφαιρική Πιερία η γνωστοποίηση εγγράφου  απο την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη " Η δικη στον ΣΚΑΪ" που "καίει" τον υποψήφιο για την προεδρία της ΕΠΣ Πιερίας Κώστα Κούρτη.
Στο συγκεκριμένο έγγραφο το οποίο...

επανειλημμένως έδειξε το κανάλι και πρόβαλαν οι κάμερες της εκπομπής, παρουσίαζε κλήτευση δικαστηρίου για τον υποψήφιο πρόεδρο.

Το γιατί σίγουρα αποτελεί βαθιά μαχαιριά στο ποδοσφαιρικό και γενικότερα αθλητικό κομμάτι της Πιερίας, αφού ο συγκεκριμένος παράγοντας που τέλεσε επι σειρά ετών γραμματέας στο πλευρό του σημερινού προέδρου Αντώνη Παπαπετρίδη, συνελήφθη απο άντρες της αστυνομίας με κουπόνι παράνομου στοιχηματισμού.
Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη για το γεγονός ώς συμβάν, σίγουρα όμως αυτό που πλέον τίθεται σαν ερώτημα είναι η στάση των ποδοσφαιρικών παραγόντων της Πιερίας, απέναντι σε έναν άνθρωπο που διώκεται ποινικά για παράνομο στοιχηματισμό και συνάμα ζητάει την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους για "το καλό" του Πιερικού ποδοσφαίρου.
Σε παρέμβασή του τηλεφωνικά στην συγκεκριμένη εκπομπή ο γνωστός νομικός σε θέματα αθλητικού δικαίου και πρώην νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κύριος Χαράλαμπος Αποστολίδης, είπε μεταξύ άλλων ότι με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή ο υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΣ Κώστας Κούρτης με τηλεφωνική του παρέμβαση, καταμαρτυρούν την ενοχή του.
Βέβαια τον τελικό λόγο έχει η δικαιοσύνη η οποία είναι η μόνη αρμόδια για να κρίνει τον συγκεκριμένο παράγοντα για το συμβάν.  

























Δεν υπάρχουν σχόλια: