Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Γευστικό και μουσικό ξεφάντωμα στη Γιορτή Τσίπουρου στη Μεσαία Μηλιά

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 

 
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στη Μεσαία Μηλιά ξεκινά η 14η Γιορτή Τσίπουρου με:
-          Άφθονο Μηλιώτικο τσίπουρο...
πτροσφορά από ντόπιους παραγωγούς
-          Ποικιλία γευστικότατων μεζέδων και τοπικών εδεσμάτων
-          Πλούσιο γλέντι με δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα από τοπικούς καλλιτέχνες
-          Έκθεση ντόπιων αγροτικών  προϊόντων
 Μια γιορτή που κρατά 14 χρόνια και ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο όλους τους επισκέπτες ετοιμάζεται την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στη Μεσαία Μηλιά από τους τοπικούς φορείς με επικεφαλής τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο αλλά και όλους τους ντόπιους παραγωγούς τσίπουρου και αγροτικών προϊόντων.
Στην πλατεία του χωριού σε στεγασμένο και θερμενόμενο χώρο οι παραγωγοί θα πάρουν τη θέση τους για να εκθέσουν τη σοδιά τους. Το μοναδικό Μηλιώτικο τσίπουρο, κρασί, αποστάγματα και λικέρ, αλλά και αγροτικά προϊόντα εποχής όπως κάστανα, μήλα, κυδώνια κ.α., καθώς και ποικιλία προϊόντων, που γίνονται με πρώτη ύλη τα ντόπια ξεχωριστής ποιότητας φρούτα, όπως μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, κλπ.
Η μεγάλη αίθουσα θα γεμίσει πάλι με τους επισκέπτες, τους φανατικούς φίλους της γιορτής τσίπουρου που τόσα χρόνια τώρα τους ανταμοίβει με τον καλύτερρο τρόπο.
Φέτος το γλέντι θα ξεκινήσει με χορούς από τα χορευτικά τμήματα του τοπικού πολιτιστικπού συλλόγου και του συλλόγου Ηπειρωτών Πιερίας.
Στη συνέχεια η ορχήστρα με δημοτικό, λαϊκό πρόγραμμα θα δώσει το έναυσμα για το γλέντι και το χορό για όλους.
Για άλλη μια χρονιά η καλύτερη πρόταση για μια έξοδο που θα σας μείνει αξέχαστη είναι η πρόσκληση της Μεσαίας Μηλιάς στην Γιορτή Τσίπουρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: