«Ανεξάρτητοι Ελληνες» το κόμμα του Π.Καμμένου - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΣΩ TWITTER - FACEBOOK - ΒΙΝΤΕΟ


Παρακευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Ανεξάρτητοι Ελληνες» το κόμμα του Π.Καμμένου
Τη δημιουργία νέου Κινήματος που φέρει το όνομα «Ανεξάρτητοι Ελληνες» ανακοίνωσε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter ο ανεξάρτητος...
βουλευτής, Πάνος Καμμένος.

Στις 09:30 αναμένεται να αναρτηθεί η Ιδρυτική διακήρυξη.
Στο σήμα του κόμματος απεικονίζεται ένας γαλάζιος γλάρος, ο τίτλος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» σε μπλε χρώμα, με τη λέξη «Ανεξάρτητοι» να είναι υπογραμμισμένη με κόκκινο χρώμα.
«Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε πολλοί. Είμαστε ανεξάρτητοι. Είμαστε Ελληνες», αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύει το σήμα του κινήματος και αναρτήθηκε τόσο στο Facebook, όσο και στο Twitter.
«Είναι ιστορική η σημερινή μέρα», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, αναφερόμενος στο νέο κόμμα που ίδρυσε και πρόσθεσε «ότι σήμερα, 24η Φεβρουαρίου είναι η ημέρα που ο Υψηλάντης ξεκίνησε την Ελληνική Επανάσταση».
«Ανεξάρτητοι Ελληνες» το κόμμα του Π.Καμμένου
«Ελπίζω να είναι μία ειρηνική επανάσταση αυτή για να αλλάξουμε την Μεταπολίτευση. Μία μεταπολίτευση που πρέπει να φύγει», επεσήμανε ο κ.Καμμένος.
Παράλληλα, δήλωσε ότι «αυτό το κίνημα δημιουργήθηκε μετά από συμμετοχή 200.000 και πλέον Ελλήνων, οι οποίοι ψήφισαν μέσα από το διαδίκτυο, το facebook και τα blog, τις αρχές ενός κινήματος που θα επιθυμούσαν να κάνει το επόμενο βήμα μετά την μεταπολίτευση».
Ο Πάνος Καμμένος τόνισε τον διαφορετικό τρόπο σύστασης του κινήματός του σε σχέση με των άλλων κομμάτων της μεταπολίτευσης.
«Τα κόμματα της μεταπολίτευσης συνήθως άρχιζαν από πάνω. Βρισκόταν ένας αρχηγός, εκείνος έβρισκε καποιους συνεργάτες και γινόταν μία πυραμίδα, όπου έλεγαν στο λαό "ελάτε μαζί μας". Αυτό νομίζω τελείωσε. Αυτό που αρχίζει τώρα είναι χωρίς να μπούμε εμείς μπροστά. Ξεκινήσαμε από κάτω. Δεν είναι να μπούμε μπροστά εμείς, αλλά να είμαστε όλοι μαζί, Οι πολίτες θα ξεκινήσουν αυτήν την παράταξη», ανέφερε ο κ.Καμμένος.
Την πρόθεσή του να συστρατευθεί με τον Πάνο Καμμένο είχε γνωστοποιήσει πριν από λίγες ημέρες ο μέχρι πρότινος γραμματέας του συνδικαλιστικού οργάνου της ΝΔ Γιάννης Μανώλης.
«Ο κ. Καμμένος είχε πάρει απόφαση να κάνει ένα κόμμα. Τώρα υπάρχουν άλλα δεδομένα. Θα συμμετέχουν πολλά από τα στελέχη που διαγράφηκαν. Ως απλός στρατιώτης θα στηρίξω αυτή την προσπάθεια, δεν έχω δικαίωμα να πάω σπίτι μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.ΕΘΝΟΣ