Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Αν πιστεύουν οι τροικανοί ότι το πολιτικό μας σύστημα θα είναι το ίδιο για να εφαρμόσει τα απαράδεκτα μέτρα.. κούνια που τους κούναγε..

http://1.bp.blogspot.com/_O4LtqJzQyfA/TPTfrpMUw-I/AAAAAAAABZw/wyd6OR8n5KM/s1600/Petroula_Troika.jpg 

Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2012
Συσκέπτονται.. συσκέπτονται..οι πολιτικοί αρχηγοί..με απανωτές κολωτούμπες για τον καθένα.. και διαγωνισμό στο "κατόπιν ενεργειών μου".. πετύχαμε κλπ κλπ.
"Κατόπιν διαπραγμάτεύσεών μου" κλπ κλπ.
Ρε λεβέντες και οι τρείς.. μας περνάτε για χαχόλους; με ποιούς διαπραγματεύεστε; με τον Παπαδήμο, τον Βενιζέλο και τους άλλους υπουργούς;ούτε φάτσα κάρτα δέν βλέπετε τους υπαλληλίσκους της Τρόικας.. εκεί καταντήσαμε.. να μήν έχουμε τα κ...α να κολήσουμε στον τοίχο τον Τόμσον...
Απολύσεις, φτώχεια εν όψει.. τώρα θα μου πέιτε και τί να κάνουμε να φτωχεύσουμε; γιατί υπάρχει φώς που να μας διαβεβαιεί ότι και μετά τα μέτρα αυτά δέν θα φτωχεύσουμε;
Το πράγμα φαίνεται.. σκοπός της Τρόικας,, είναι η Βουλγαροποίηση των μισθών, η φτώχεια, η εξαθλίωση και η εξαγορά μας... δηλαδή θα μας πάρουν και τα σώβρακα..
Ρέ λεβέντες η Ελλάδα δέν έχει σύνταγμα; δέν έχει νόμους; η δικαιοσύνη τί θα κάνει σε τέτοια μέτρα, θα τα ανατρέψει; απλή απορία εκφράζω.
Η σύγχρονη Γερμανική οικονομική κατοχή... (έτσι την αποκαλούν και οι Γάλλοι) επιδιώκει να "τα πάρει όλα".. και άν νομίζουμε ότι δέν θα γίνει αυτό.. θυμηθείτε το... μετά πο 6 μήνες θάμαστε ξανάμανά στα ίδια.. έτσι που το πάνε.. στο τέλος θα ανεβάσουν το ΚΚΕ στο 40% και άς μήν έχει σύγχρονη πρόταση για την κρίση του καπιταλισμού.. απο αντίδραση ο κόσμος θα το "μπουμπουνίσει".. και μήν πιστεύουν οι τροικανοί ότι το πολιτικό μας σύστημα θα είναι το ίδιο για να εφαρμόσει αυτά τα απαράδεκτα μέτρα.. κούνια που τους κούναγε..
Κ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: