Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Σειρά επαφών του Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς - Δευτέρα, κατά πάσα πιθανότητα, η πρώτη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Σειρά επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν τη κυβέρνηση, θα έχει τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, εν' όψει της έλευσης των εκπροσώπων της τρόικας. Ο κ... Παπαδήμος εκτός απρόοπτου, τη Δευτέρα, θα έχει την πρώτη επαφή και εκτενή συνομιλία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.
Η συνάντηση Παπαδήμου - Σαμαρά θα είναι η δεύτερη εντός δυο εβδομάδων - η πρώτη είχε γίνει προπαραμονή των Χριστουγέννων.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και θα ακολουθήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος άλλωστε απέστειλε επιστολή στον κ. Παπαδήμο ζητώντας σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών πριν από την άφιξη της τρόικας.


Οι συναντήσεις αυτές υπό τον κ. Παπαδήμο, από το αποτέλεσμα των οποίων θα εξαρτηθεί εν πολλοίς εάν θα υπάρξει και συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες εν όψει και των διαπραγματεύσεων για τη νέα δανειακή σύμβαση.ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: