Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Σε 17χρονη μαθήτρια ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στο εξοχικό της Ελισάβετ - ΣΤΗΝ ΛΕΤΟΝΗ ΑΛΙΣΑ ΝΤΜΙΤΡΙΕΒΑ

Σε 17χρονη μαθήτρια ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στο εξοχικό της Ελισάβετ
Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2012
Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας στο Σάντριγχαμ, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς....

Το εξοχικό της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Σάντριγχαμ, όπου βρέθηκε το πτώμα της 17χρονης ανήμερα της Πρωτοχρονιάς
Το εξοχικό της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Σάντριγχαμ, όπου βρέθηκε το πτώμα της 17χρονης ανήμερα της Πρωτοχρονιάς
Η αστυνομία του Νόρφολκ ανακοίνωσε ότι πρόκειται για την 17χρονη Λετονή μαθήτρια, Αλίσα Ντμιτρίεβα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το σπίτι της στο Γουίσμπετς του Κέιμπριτζσιρ, τον Αύγουστο.
Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, που μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από τρία χρόνια, ανέφερε σε ανακοίνωση ότι είναι συντετριμμένη από την είδηση και ζήσαν να τους επιτραπεί να θρηνήσουν ιδιωτικώς το παιδί τους.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το πτώμα, που βρέθηκε στο Ανμερ, κοντά στο Σάντριγχαμ, ταυτοποιήθηκε με εξέταση DNA και με την μέθοδο των αποτυπωμάτων της παλάμης.
Η Ντμιτρίεβα εθεάθη τελευταία φορά στην οδό Φράιαρ στις 31 Αυγούστου, ενώ μία εβδομάδα αργότερα η οικογένεια δήλωσε την εξαφάνισή της.
Σε 17χρονη μαθήτρια ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στο εξοχικό της Ελισάβετ
Από τότε, υπήρξε ένας αριθμός άκαρπων ερευνών και η αστυνομία είχε προσφέρει αμοιβή 5.000 λιρών για οποιονδήποτε έδινε μία σημαντική πληροφορία για την 17χρονη.
Η αστυνομία, που είχε μιλήσει στον θηροφύλακα του Σάντριγχαμ, έναν διαχειριστή ακινήτων και διάφορους άλλους κατά την έρευνα, ανέφερε ότι το σημείο, όπου βρέθηκε το πτώμα, χρησιμοποιείται τακτικά για κυνήγι φασιανού και πέρδικας, ενώ συχνά το επιβλέπουν μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Μάλιστα, κυνήγι φασιανού φέρεται να είχε λάβει χώρα στο σημείο στις 28 Δεκεμβρίου.

Ο επικεφαλής της έρευνας, επιθεωρητής Τζες Φράι, δήλωσε ότι «οφείλω τώρα να κάνω επαφές με αξιωματούχους από το Κέιμπριτζσιρ, που εργάζονταν για τον εντοπισμό της Αλίσα τους τελευταίους μήνες. Οι πληροφορίες τους θα μπορέσουν να προσφέρουν σε μένα και την ομάδα μου μία επιπλέον βοήθεια στην έρευνα».
Η μητέρα της 17χρονης, Ανζέλα, μετακόμισε πριν από τρία χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να εργαστεί σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας τροφίμων και λίγους μήνες αργότερα την ακολούθησαν ο σύζυγος και οι δύο κόρες της.
Η Αλίσα Ντμιτρίεβα έμενε με τον πατέρα, την αδελφή και την γιαγιά της σε νοικιασμένο σπίτι στο Γουίσπετς, όταν η μητέρα της έμενε στο Λίνκολν.
Πριν από την ανακάλυψη του πτώματος, η Ανζέλα Ντμιτρίεβα είχε εκφράσει τους φόβους της για την κόρη της.
«Στην καρδιά μου για πολύ καιρό τώρα, έχω πει ότι όλα τελείωσαν. Ελπίζω να είναι ζωντανή, αλλά θεωρώ ότι κάτι κακό έχει συμβεί», είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ -The Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια: