Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Μοιρασιά στην Κατερίνη - ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΚΑΛΟΝΗ 1-1.. ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Μοιρασιά στην Κατερίνη
Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Πιερικού με την Καλλονή καθώς οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που σίγουρα αφήνει ικανοποιημένη τη δεύτερη. Οι γηπεδούχοι ήταν ...καλύτεροι στο πρώτο μέρος αλλά η ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ανέβηκε στην επανάληψη και διατήρησε την πρωτοβουλία.
Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Κατερινιώτες καθώς μόλις στο 8' ο Ιντζόγλου με σουτ, έπειτα από σέντρα του Κουτσοσπύρου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Σουλογάνη.

Το συγκρότημα της Λέσβου ισορρόπησε στη συνέχεια και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση ωστόσο οι πιο σημαντικές ευκαιρίες ανήκαν στους γηπεδούχους.

Εντούτοις, το γκολ ήρθε από την πλευρά της Καλλονής αφού στο 34' ο Μαρσέλο εκτέλεσε φάουλ, ο Τραορέ από κοντά έπιασε την κεφαλιά, ο γκολκίπερ Τσιντώτας απέκρουσε και ο Ταραχούλσκι με πλασέ εξ επαφής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα σε 1-1.
Η Καλλονή μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 47' λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα με σουτ του Μανούσου, όμως, ο Τσιντώτας βρήκε την μπάλα προτού αυτή καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι και περάσει κόρνερ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια και φυσιολογικά το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος):
Τσιντώτας, Πουρσανίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πέντα,  Μπλαζέφσκι (80' Κωνσταντινίδης), Κουτσοσπύρος, Ελευθεριάδης (66' Γκουγκουλιάς).
ΚΑΛΛΟΝΗ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα):
Σουλογάνης, Καρακώστας (18' Τριανταφύλλου), Τραορέ, Μήτσης, Γάλας, Κριπιντίρης, Μανούσος, Μαρσέλο, Χατζόπουλος, Μανουσάκης (85' Βλαστέλλης), Ταραχούλσκι (67' Λεοζίνιο).
http://www.novasports.gr
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΚΑΛΟΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: