Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Σούλης Παπαδόπουλος προπονητής Πιερικού: "Έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Χειρότερο πρόβλημα θα ήταν αν δεν κάναμε ευκαιρίες"


Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 Αθλητισμός
Λίγο πριν από τη χθεσινή προπόνηση είχαμε μια μικρή συζήτηση με τον προπονητή του Πιερικού κ. Σούλη Παπαδόπουλο για την ήττα της Κυριακής αλλά και για το παιχνίδι του Σαββάτου στο...
οποίο έχει τρεις τιμωρημένους.
"Δεν αντιμετωπίσαμε το γκολ που δεχτήκαμε ψύχραιμα. Δεχτήκαμε το γκολ και αντιδράσαμε λες και ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Δε λέω χάσαμε τέσσερις - πέντε ευκαιρίες και ίσως αυτό να επηρέασε. Βλέπουμε ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Αλλά θα ήταν χειρότερο πρόβλημα αν δεν κάναμε ευκαιρίες. Όταν κατά κοινή ομολογία το ημίχρονο έπρεπε να λήξει με 0 - 4.
Αλλά το παιχνίδι το χάσαμε μόνοι μας. Φάγαμε το γκολ και είχαμε τριάντα λεπτά ν' αντιδράσουμε. Δεν παίχτηκε όμως στη συνέχεια ποδόσφαιρο αφού είχαμε τις κόκκινες και τις αποβολές, πέσαμε και στην παγίδα του διαιτητή και χάσαμε και την ψυχραιμία μας".
Β.Κ.: Στο παιχνίδι του Σαββάτου υπάρχουν απουσίες τριών βασικών παικτών.
Σούλης Παπαδόπουλος: "Δεν μπορούμε να τους φέρουμε πίσω. Θα τους καλύψουμε. Δόξα τω Θεώ μέχρι τώρα όσα παιδιά χρειάστηκαν ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά.
Θα αντικατασταθούν κατά τον καλύτερο τρόπο γιατί στον Πιερικό υπάρχουν παίκτες για όλες τις θέσεις. Σε ότι αφορά την αποβολή του Χατζηζήση έγινε συζήτηση με όλους τους παίκτες και ο παίκτης κατάλαβε το λάθος του στο θέμα της αποβολής του και ζήτησε συγνώμη από μένα και τους συμπαίκτες του αλλά και από τη διοίκηση, η οποία και πιθανόν να τον καλέσει σε απολογία. Ο Χατζηζήσης είναι ένας παίκτης με μεγάλη προφορά στην ομάδα και το ότι ζήτησε απ' όλους συγνώμη και αυτό δείχνει ότι κατάλαβε το λάθος του, με ικανοποίησε".
Αποδεκατισμένος ο Πιερικός στο παιχνίδι του Σαββάτου 17:00
Τιμωρημένοι, Πέτρου - Χατζηζήσης - Κουτσοσπύρος
Αμφίβολοι Πέντα και Περουτσίνι
Πολλά τα προβλήματα για τον προπονητή του Πιερικού κ. Σούλη Παπαδόπουλο για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών που θα γίνει το Σάββατο στην Κατερίνη και θ' αρχίσει στις 17:00.
Δεν παίζουν οι αποβληθέντες την Κυριακή Χατζηζήσης και Κουτσοσπύρος αλλά και ο Πέτρου που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.
Εκτός αυτών των τριών ο Περουτσίνη που δεν έπαιξε την Κυριακή λόγω τραυματισμού, δεν προπονήθηκε χθες και είναι αμφίβολος και για το παιχνίδι του Σαββάτου.
Αμφίβολος όμως είναι και ο Μαρτσέλο Πέντα που επίσης δεν προπονήθηκε χθες αλλά έκανε θεραπεία. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: