Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.. ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

http://4.bp.blogspot.com/-dTVWR94o6Ko/ToWkri_annI/AAAAAAACU5E/NoR8JPnBVTU/s1600/3009EUROZONE.jpg 

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011
Επιμένουν στις υπογραφές οι Ευρωπαίοι "συνεταίροι" και "τοκογλύφοι δανειστές μας". Δέν αρκούνται σε απλές διαβεβαιώσεις και ίσως με αυτό τον τρόπο θέλουν να σπάσουν και τον "τσαμπουκά" του..
Αντώνη Σαμαρά, γι αυτό εξάλλου και η εμμονή τους αυτή, και ιδιαίτερα των Γερμανών, εμμονή με την οποία θέλουν δείξουν ποιός είναι το "αφεντικό".Μάλιστα απο ότι δείχνουν τα πράγματα ο Σαρκοζί σέρνεται πιά στα θελήματα και στις επιταγές της Μέρκελ.Αν κανείς θέλει να μιλήσεις για Ευρώπη, πρέπει να βγάλει απο τη σκέψη του την Ευρώπη της αλληλεγγύης, αφού αυτή δέν υφίσταται και ο λόγος είναι η ανίκανη πολιτική της ηγεσία.
Αν η Ευρώπη δέν στέκεται αλληλέγγυα με τα κράτη μέλη.. τότε τί λόγο ύπαρξης έχει;Μήπως είναι καιρός οι λαοί και ιδιαίτερα του νότου, να πάρουν μέτρα;μήπως πρέπει να βάλουν μπροστά τον καταναλωτικό τους πατριωτισμό;μήπως πρέπει να έχουν κατά νού ότι οι εξαγωγές της Γερμανίας σε ποσοστό 60% γίνεται στις χώρες του νότου;
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.
του Δημ.Καλαϊτζή

Δεν υπάρχουν σχόλια: