Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Αγωνία για την εξεταστική - ΕΝΝΕΑ ΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΘ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ συνελεύσεις των φοιτητικών συλλόγων κρίνεται η τύχη του εξαμήνου
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011
Τρόπους αναπλήρωσης των χαμένων μαθημάτων αναζητούν στις κατειλημμένες σχολές. Εξετάσεις μέσα στα Σαββατοκύριακα, παράταση της εξεταστικής περιόδου και..
αξιοποίηση των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα μελετούν οι πρυτανικές αρχές.

ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ συνελεύσεις των φοιτητικών συλλόγων κρίνεται η τύχη του εξαμήνου
Με την εξεταστική να έχει ήδη χαθεί για τουλάχιστον 9 τμήματα και να βρίσκεται στην "κόψη του ξυραφιού" για άλλα 20, οι πρυτανικές αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εξετάζουν τρόπους αναπλήρωσης των χαμένων μαθημάτων, με εξετάσεις μέσα στα Σαββατοκύριακα, παράταση της εξεταστικής περιόδου και αξιοποίηση των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα.
Σε αντίστοιχες κινήσεις προσανατολίζονται και δεκάδες άλλες σχολές σε όλη τη χώρα, καθώς η παράταση των καταλήψεων έχει παραλύσει πλήρως την εκπαιδευτική διαδικασία.
Στα Ιδρύματα της Αθήνας παρατείνεται η αγωνία για χιλιάδες φοιτητές σχετικά με τη διενέργεια των εξετάσεων, καθώς οι γενικές συνελεύσεις που ήταν προγραμματισμένες για χθες και σήμερα αναβλήθηκαν λόγω των κινητοποιήσεων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Στη Θεσσαλονίκη μέχρι αργά χθες βρίσκονταν σε εξέλιξη οι συνελεύσεις σε 11 υπό κατάληψη τμήματα, με το κλίμα να είναι υπέρ της λύσης της κατάληψης στα περισσότερα, ενώ το ίδιο θα γίνει σε άλλα 6 τμήματα σήμερα το απόγευμα.
Στην αντιστροφή του κλίματος συνετέλεσε ο φόβος απώλειας της εξεταστικής, αλλά και η αλλαγή στάσης των φοιτητών του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).
Η παράταξη, που πρόσκειται στο ΚΚΕ και πρωτοστάτησε το τελευταίο διάστημα σε καταλήψεις στην πρυτανεία και σε σχολές του ιδρύματος, τάσσεται τώρα υπέρ των ανοιχτών πανεπιστημίων και κάλεσε τα μέλη του να πράξουν αναλόγως στις συνελεύσεις αυτής της εβδομάδας.
Ηδη στη Νομική του ΑΠΘ έχει συνταχτεί από την περασμένη εβδομάδα πρόγραμμα εξετάσεων που περιλαμβάνει και τα Σαββατοκύριακα.
Ωστόσο, μεσολάβησε η αιφνιδιαστική εκ νέου κατάληψη, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί τα 3/4 των μαθημάτων.
Αυτά, σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ των καθηγητών, δεν θα αναπληρωθούν, ακόμα κι αν ανοίξει από σήμερα η σχολή. Σε αυτή την περίπτωση, θα πραγματοποιηθεί το υπόλοιπο 1/4 των εξετάσεων. Η εξεταστική έχει χαθεί ήδη σε έξι τμήματα της Φιλοσοφικής Σχολής (Ιστορίας Αρχαιολογίας, Φιλολογίας, Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας, Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας), καθώς και στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής, στο Τμήμα Φυσικής και στην Ιατρική Σχολή (σ.σ.: αναζητούνται τρόποι να γίνουν μόνο για τους επί πτυχίω φοιτητές).
Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο λειτουργεί κανονικά και στα 8 τμήματά του με τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου, αναμένεται να συνεδριάσει η Σύγκλητος για να αποφασίσει τους τρόπους αναπλήρωσης των μαθημάτων.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΒΟΛΙΑΝΙΤΗΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η Διαμαντοπουλου Αννα εχει μια συμβουλο την Μπουντα Ελενη την αγραμματη που την εβαλε να φτειαξει τα πειραματικα και τα χαλασε και τωρα κανει ιντριγκες με κατι του ΣΥΡΙΖΑ της Ελμε Προτυπων την Παπατσιμπα Λαμπρινη με τον ηλιθιο που εχει διπλα της και ειναι παρανομα γιατι ειναι υπεραριθμοι ( ο συζυγος εχει λιγες ωρες και το κρατος πληρωνει τον ηλιθιο) και οι δυο σε Πανεπιστημιακο χωρο......

Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μπει μεσω της Παπατσιμπα Λαμπρινης και της την ΕΛΜΕ Προτυπων (που λειτουργει παρανομα γιατι εχει μονο δυο σχολεια ενω ολα ειναι 54) μεσα στο γραφειο της Διαμαντοπουλου και την "τρωει" γιατι αυτοι τα κονομανε.

Οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διωχνουν απο τα σχολεια οσους δεν ειναι στην "κλικα του ΣΥΡΙΖΑ" ακομα και ολους τους πασοκτζηδες και το εμφανιζουν στην Διαμαντοπουλου Αννα ως εργο ΠΑΣΟΚ!!

Γιωργο

διωξε την Διαμαντοπουλου και την Μπουντα Ελενη με πληρωμενο διδακτορικο Ματθαιο Δημητρη που εχει πληρωμενο διδακτορικο απο Αγγλια!

Ο νεοβλαξ πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών δασκαλων κ. Δημήτρης Ματθαίου, με το πληρωμενο διδακτορικο ειπε οτι τα σημερινά πειραματικά και πρότυπα σχολεία είναι περίπου 120.
Οι μαθητες για να μπουν σε αυτα θα δινουν εξετασεις

Τα δυαλυουν ολα οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και οι Πασοκτζηδες κοιμουνται!

Διαμαντοπουλου Αννα πες αλευρι,,,, η Μπουντα Ελενη η αγραμματη με την Ελμε Προτυπων του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστρεφει!!

Αννα δεν ξαναβγαινεις βουλευτινα με την Παπατσιμπα Λαμπρινη την ασχετη να σε σκαβει.....θα την παθεις σαν την Γιανακου!

πασοκαντζηδες

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΤΟ Η ΡΟΥΜΠΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Η ΦΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΗ Η ΡΟΥΜΠΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η Διαμαντοπουλου Αννα εχει μια συμβουλο την Μπουντα Ελενη την αγραμματη που πρεπει να ερευνηθει και πως γραφτηκε σε διδακτορικο και το πως εγινε συμβουλος

Την Μπουντα Ελενη που την εβαλε να φτειαξει τα πειραματικα και τα χαλασε γιατι πληρωνονται απο τα ιδιωτικα με χοντρα παρανομα χρηματα σε πακετα.Δηλ. χαλαστε τα καλα δημοσια για να ξαναερθουν τα παιδια στα ιδιωτικα!

Η Μπουντα Ελενη τωρα κανει ιντριγκες με κατι του ΣΥΡΙΖΑ της Ελμε Προτυπων που εχει μονο δυο σχολεια απο τα 120, που ειναι μια παρανομη ΕΛΜΕ με προεδρο την Παπατσιμπα Λαμπρινη με πληρωμενο διδακτορικο.

Η μεγαλη λουμπινα ειναι η Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων Γιούλης Ρουμπέα με τις χοντρες μιζες που εκμεταλευτται και την Παπατσιμπα και θα της φαει και την θεση στο ΠΣΠΑ μετα τις κρισεις και θα την διωξει μαζι με τον βλακα που τον δουλευουν οτι θα γινει επικουρος...μαλακας.. Ψαχτε την περιουσια της Ρουμπεα Γιουλης της λαμογιας.,


Περνει μιζες απο καθηγητες για να τους υποσχετε οτι θα μενουν στο σχολειο και μετα τις κρισεις.


Η δήθεν «ακομμάτιστη» ΕΛΜΕ - προτύπων συμμετείχε και συνέβαλε με προτάσεις στο αντιδραστικό νομοσχέδιο. Σε ανακοίνωσή της (13-4-2011) χαρακτηρίζει θετικό σε γενικές γραμμές το νομοσχέδιο.

Τις μιζες τις μοιραζεται με την Μπουντα Ελενη και τον Ματθαιο Δημητρη που εχει φαει τα λεφτα απο τα ΠΕΕΚ Κηφησιας, παλιο παλιομουτρο στο χωριο των ιδιωτικων...Να ψαξει το ΣΔΟΕ ην περιουσια του.

Αυτη με τον ηλιθιο που εχει διπλα της ειναι παρανομα στο ΠΣΠΑ Σκουφα 45 γιατι ειναι υπεραριθμοι και οι δυο σε Πανεπιστημιακο χωρο......

Ο Δημητριαδης - Παπατσιμπας συζυγος - πρεπει να καπνιζει μαυρο κρυφα- εχει λιγες ωρες επιτηδες για να αραζει και να πληρωνεται ξαπλωτα καθως και ενας γλοιωδης Γλενης ο καραφλος και δυο φιλολογινες - λεμε τωρα- του ΣΥΡΙΖΑ και το κρατος πληρωνει τον παρανομο)
Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μπει παντου και πλωρωνεται δωρεαν μεσω της Παπατσιμπα Λαμπρινης που δεν διδασκει κανονικο ωραριο αλλα το παιζει συνδικαλιστρια και της την ΕΛΜΕ Προτυπων (που λειτουργει παρανομα γιατι εχει μονο δυο σχολεια ενω ολα ειναι 120) μεσα στο γραφειο της Διαμαντοπουλου και την "τρωει" γιατι αυτοι τα κονομανε.

Οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διωχνουν απο τα σχολεια οσους δεν ειναι στην "κλικα του ΣΥΡΙΖΑ Παπατσιμπα " ακομα και ολους τους πασοκτζηδες και το εμφανιζουν στην Διαμαντοπουλου Αννα ως εργο ΠΑΣΟΚ!!

Γιωργο

διωξε την Διαμαντοπουλου Αννα και την Μπουντα Ελενη με πληρωμενο διδακτορικο Ματθαιο Δημητρη που εχει πληρωμενο διδακτορικο απο Αγγλια!

Ο νεοβλαξ πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών δασκαλων κ. Δημήτρης Ματθαίου, με το πληρωμενο διδακτορικο και με τις μασες που εκνε στα ΠΕΚ Κηφισιας οπου δεν πληρωνε κανεναν ειπε οτι τα σημερινά πειραματικά και πρότυπα σχολεία είναι περίπου 120.
Οι μαθητες για να μπουν σε αυτα θα δινουν εξετασεις

Τα δυαλυουν ολα τα πειραματικα οι ανθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και οι Πασοκτζηδες κοιμουνται!

Διαμαντοπουλου Αννα πες αλευρι,,,, η Μπουντα Ελενη η αγραμματη με την Ελμε Προτυπων του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστρεφει!!

Αννα δεν ξαναβγαινεις βουλευτινα με την Παπατσιμπα Λαμπρινη την ασχετη να σε σκαβει και να τα κονομαει.....Αννα θα την παθεις σαν την Γιανακου!

Που ειναι τα χρηματα ανοικοδομησης του ΠΣΠΑ να γινει εισαγγελικος ελεγχος πως βγηκε η νεα διευθυνση αν εχει διοριστει απο την Διαμαντοπουλου, ποσες ωρες διδασκει αν ειναι καλα ψυχιατρικα ... και ποιοι πιεζουν εκβιαζουν μαθητες και καταστασεις να γινει προτυπο.
Η Γραμματέας του ΔΣ της ΕΛΜΕ Προτύπων η Γιούλη Ρουμπέα, θα περασει καλα σε λιγο...

Διαμαντοπουλου Αννα να τεθει σε διαθεσιμοτητα η Παπατσιμπα Λαμπρινη ο ανθρωπος της δεξιας με μασκα ΣΥΡΙΖΑ μεσα στο Υπουργειο.

Να μπουν εισαγγελεις να ψαξουν βαθεια.
Ολα αυτα εχουν σταλει στο ΣΔΟΕ στον Εισαγγελεα και στον Ρακινζτη..

Αριστειδου Ελευθερια