Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Θέλει και άλλη… πρόβα - Ελλάδα Βοσνία 0-0


http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/08/10/235758.jpg?w=400&f=bicubic

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011
Ισόπαλη 0-0 κόντρα στη Βοσνία ήρθε η Εθνική ομάδα, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων του Σεπτεμβρίου, με Ισραήλ και Λετονία για τα ..
προκριματικά του Euro 2012.
Κακό παιχνίδι για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς βρισκόταν συνεχώς σε θέση άμυνας, ωστόσο πήγε να «κλέψει» το ματς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τοροσίδη. Στους διακριθέντες ο Μιχάλης Σηφάκης, ενώ ντεμπούτο με τη «γαλανόλευκη» έκαναν οι Γιάννης Ζαραδούκας και Θανάσης Πέτσος..




Οι Βόσνιοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας από την αρχή τα «ηνία» της αναμέτρησης. Οι πρώτες καλές στιγμές για τους γηπεδούχους ήρθαν με τη συμπλήρωση των 12 λεπτών, με τον Σηφάκη να αντιδρά πολύ καλά σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαλίχοβιτς, ενώ ο Τζέκο δεν κατάφερε να σκοράρει απο πλεονεκτική θέση. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο η Βοσνία διατηρούσε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο δεν είχε πατήσει ακόμα περιοχή.


Η πρώτη και μοναδική καλή στιγμή για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος στο πρώτο μέρος ήρθε με τον Γιώργο Σαμαρά στο 28’, ο οποίος πρόλαβε στην έξοδο τον Βόσνιο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Τα προβλήματα στην ανάπτυξη συνεχίστηκαν, με τους Νίνη και Φετφατζίδη να είναι σε κακή μέρα.


Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φερνάντο Σάντος έκανε δύο αλλαγές, βάζοντας τους Φωτάκη και Λυμπερόπουλο στις θέσεις των Πλιάτσικα και Φετφατζίδη. Ωστόσο, η αναμέτρηση ήταν στο ίδιο μοτίβο -όπως δηλαδή- και στο πρώτο μέρος, με τη Βοσνία να εξακολουθεί να έχει την κατοχή της μπάλας και την Εθνική ομάδα να αμύνεται. Η Ελλάδα πήγε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των γηπεδούχων στο 64’ με τον Σαμαρά, αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.


Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Μουσλίμοβιτς, ο οποίος είχε περάσει πριν από λίγα λεπτά στην αναμέτρηση, έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ωστόσο ο Σηφάκης δήλωσε και πάλι «παρών». Μετά το 75ο λεπτό, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και αυτό οφειλόταν στην κούραση των Βόσνιων. Όμως, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (και στην τελευταία φάση του αγώνα), η Εθνική πήγε να «κλέψει» τη νίκη, με τον Τοροσίδη, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι.




Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Σόσιτς):
Χάσατζιτς (46' Σέχιτς), Σπάχιτς, Σαλίχοβιτς (60' Μπέσιτς), Μεντούνγιανιν (60' Μουσλίμοβιτς), Λούλιτς, Τζέκο, Πάντζα (32' Στίλιτς), Μράβατς, Ζεκ, Μούιτζα, Ζαχίροβιτς.

Ελλάδα (Σάντος):
Σηφάκης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος (58' Ζαραδούκας), Αβρ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Πλιάτσικας (46' Φωτάκης), Καραγκούνης, Κατσουράνης (82' Πέτσος), Νίνης (72' Κονέ), Φετφατζίδης (46' Λυμπερόπουλος), Σαμαράς (86' Μάκος). 
http://www.sport-fm.gr/article/493437

Δεν υπάρχουν σχόλια: