Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΚΟΙΝΩΝΙΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

11small
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα,1 Ιουνίου 2011
Αρ. Πρωτ. 20110601-04
«Βούλιαξε το Σύνταγμα από αγανακτισμένους πολίτες», αλλά η Ελλάδα δεν πρέπει να βουλιάξει.
«Ο ημερήσιος Τύπος επικεντρώνεται τις τελευταίες μέρες στους αγανακτισμένους πολίτες , οι οποίοι συγκεντρώθηκαν με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της κυβέρνησης και όλου του πολιτικού συστήματος με τα γνωστά πλέον "αντιμνημονιακά" συνθήματα.»
Το παράξενο δεν είναι που βούλιαξε το Σύνταγμα. Το παράξενο θα είναι να γίνουν ....
σύντομα εκλογές και να επανεκλεγούν οι ίδιοι βουλευτές!
Πραγματικά αυτό είναι ένα μυστήριο ελληνικό φαινόμενο! Διαμαρτυρόμαστε συνεχώς για όλα όσα μας συμβαίνουν και δικαίως! Όταν όμως γίνονται εκλογές εκλέγουμε τους ίδιους άρχοντες! Γιατί συμβαίνει αυτό; Τι είδους ανασφάλεια διακρίνει τον ελληνικό λαό και φοβάται να κάνει την ανατροπή; Φοβάται να εκλέξει ανθρώπους που τον διαβεβαιώνουν ότι αγωνίζονται για το συμφέρον της Ελλάδoς και προτιμά να εκλέξει πάλι τους ίδιους άρχοντες, τους οποίους βρίζει όλο τον υπόλοιπο καιρό, γιατί τάχα αυτούς τους ξέρει!!
Όλοι οι πολίτες διαμαρτυρόμαστε για την κατάσταση της Ελλάδoς. Αλλά όταν γίνεται λόγος για πολιτικές παρατάξεις που θέλουν να ανατρέψουν την αποτυχημένη πολιτική σκηνή του τόπου μας και μας καλούν να τις στηρίξουμε για να βγει η χώρα από την πολιτική κρίση, λέμε όλοι ότι δεν ασχολούμαστε με την πολιτική! Δηλαδή με τι ασχολούμαστε; Προς τι οι διαμαρτυρίες; Δεν είναι πολιτική η διαμαρτυρία; Γιατί φοβόμαστε να της δώσουμε σχήμα πολιτικό; Γιατί διστάζουμε να δοκιμάσουμε νέες πολιτικές δυνάμεις στην Πατρίδα μας;
Αισθανόμαστε πιο ασφαλείς με αυτούς που μας ληστεύουν επί δεκαετίες παρά να δοκιμάσουμε νέους ανθρώπους που μας διαβεβαιώνουν ότι αν μη τι άλλο δεν είναι κλέφτες; Τι μας ωφέλησε η πολιτική «πείρα» που θεωρείται ότι έχουν τα υφιστάμενα κόμματα; Καλύτερα τίμια και άπειρη διακυβέρνηση παρά έμπειρη στην κλεψιά και στην απατεωνιά! Οι πολιτικοί μας έχουν εξευτελίσει τον Έλληνα στο εξωτερικό και τον έχουν κάνει συνώνυμο της «αραχτής», της «αρπαχτής» και της κομπίνας! Ο Έλληνας όμως δεν είναι έτσι! Ο Έλληνας έχει ψυχή! Έχει μυαλό και παρά την διχόνοια που αποτελεί ένα αρνητικό γνώρισμα του λαού μας, είναι παράλληλα και αλτρουιστής λαός! Θα θυσιάσει την ζωή του ο ένας για τους πολλούς! Αυτό οι πολιτικοί μας το έχουν ξεχάσει. Και θυσιάζουν τους πολλούς για να περνάνε καλά οι λίγοι.
Ήρθε καιρός να μιλήσει ο λαός! Με την ψήφο μας στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ, όλοι θα αποδείξουμε ότι η Ελλάδα είναι η Πατρίδα μας και μας ανήκει! Θα την πάρουμε πίσω εδώ και τώρα!
Γραφείο Τύπου
Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ

--
ΚΟΙΝΩΝΙΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
http://www.koinwnia.com
e-mail: koinwnia@koinwnia.com

Γραφεία Αθηνών
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 121-123
Τ.Κ. 114 72 - Αθήνα
Τηλ: 210 36 37 442
Φαξ: 210 36 37 012

Γραφεία Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 24
Τ.Κ. 546 23 - Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310272903

Γραφεία Άμφισσας
Διεύθυνση: Κ. Σάθα 6
Τ.Κ.: 331 00 - Άμφισσα
Τηλ: 22650 22906

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: