Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Δ' Εθνική - Έξοδος κινδύνου για τον πρωτοπόρο Κάστορας - Βατανιακός - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011
Έξοδος κινδύνου για τον πρωτοπόρο
Κάστορας - Βατανιακός
Δεν παίζουν Κυπαρίσης, Κραγιόπουλος
Σε μια αρκετά δυνατή έδρα παίζει την Κυριακή ο πρωτοπόρος και αήττητος εκτός έδρας Βατανιακός έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του χαρίσει και μαθηματικά τον τίτλο και την άνοδο πριν από τη λήξη του.
Ο αντίπαλος του Βατανιακού, Κάστορας... Καστοριάς, δεν έχει σιγουρέψει την παραμονή του και γι’ αυτό θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.
Οι παίκτες όμως του Βατανιακού έχουν αποδείξει τις μεγάλες τους δυνατότητες με τις 11 νίκες και 5 ισοπαλίες στα 16 μέχρι τώρα παιχνίδια εκτός έδρας και είναι αποφασισμένοι στο παιχνίδι αυτό να κάνουν κατάθεση ψυχής και να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους χαρίσουν την άνοδο.
Ο προπονητής της ομάδας κ. Τάσος Ιωαννίδης θα ολοκληρώσει με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία και θα ανακοινώσει και την αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κάστορα.
Για το παιχνίδι αυτό ο τεχνικός της ομάδας δεν θα έχει τους Κυπαρίσση, και Κραγιόπουλο αλλά επιστρέφουν οι Σταφίδας και Μπέης που εξέτισαν την ποινή τους.
Εκτός απροόπτου η επιλογή θα γίνει από τους:
Σακελλαρίδης, Χατζηεπίδης, Παπαδόπουλος, Μπέης, 
Μίγκος, Σιδηρόπουλος Κ, Μαυρίδης, Σταλίκας,
Κωτσιόπουλος, Γιαπιτζής, Καραγιάννης, Ποτουρίδης, Πέτρου, Σταφίδας, Τσικαδέρης,  Ανδρονικίδης, Δημόπουλος, Αγγελάκης, Παπαζιός και Παπαζιός.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ Κατσικογιάννης, Παχάλης και Παρίσης από την Ήπειρο.

Δ' Εθνική

Την παραμονή του παίζει ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς
Μακεδονικός Φούφα - Όλυμπος Λεπτοκαρυάς
Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής σε συνδυασμό με τη μεγάλη νίκη του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς επί του Πυρσού Γρεβενών έφεραν την ομάδα της Λεπτοκαρυάς  πολύ κοντά στην παραμονή. Το εκτός έδρας παιχνίδι με το Μακεδονικό Φούφα  είναι αυτό που θα κρίνει την παραμονή και γι’ αυτό οι παίκτες έχουν αφοσιωθεί στις προπονήσεις για να είναι  έτοιμοι σε όλους τους τομείς για να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους δηλώσουν την ανανέωση της συμμετοχής στη Δ΄ Εθνική αφού στο τελευταίο παιχνίδι παίζουν στην έδρα τους και με αδιάφορο αντίπαλο. Ο προπονητής της Λεπτοκαρυάς  κ. Νίκος Κουρουζίδης στο παιχνίδι με τη Φούφα θα έχει την ευχέρεια να παρατάξει πολύ δυνατή  ομάδα αφού επιστρέφουν τέσσερις παίκτες που ήταν τιμωρημένοι, τέσσερις παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα πάρα πολύ. Οι παίκτες αυτοί είναι οι: Κεστελίδης-Τιούτιος-Μπακάλης και Πάσχος. Η ομάδα με την προσθήκη των παικτών αυτών θα γίνει ακόμα πιο δυνατή και η απόδοσή τους θα είναι σαφώς πιο μεγαλύτερη και θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει για να πετύχει την παραμονή της.
Με τη σημερινή προπόνηση ο Νίκος Κουρουζίδης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία των παικτών του και θα ανακοινώσει την αποστολή που θα επιλέξει από τους ετοιμοπόλεμους:
Χατζημηνάς, Τσαρούχας Γ, Σιαμήτρας Γ, Μπακάλης, Πάσχος Λύρας,, Χατζής, Μότσιανος, Παπαδόπουλος, Μυστρίδης, Μερκούρι, Τιούτιος, Κεστελίδης, Σαμανίδης, Κατσαρός, Αρβανίτης, Μιχαλίτσιος, Μαλέσιος, Μπαλαούρας,
Μαυρομάτης.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ Καραλιόλιος, Ρίγκο και Χαραλαμπίδης από τα Γρεβενά.

Δ' Εθνική

Τη νίκη για να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή
ΓΑΣ Σβορώνου – Άρης Λόφων
Η επιστροφή του προέδρου του ΓΑΣ Σβορώνου κ. Νίκου Παπαδόπουλου άλλαξε τα δεδομένα σε ότι αφορά τη συμμετοχή των παικτών της ομάδας.
Έτσι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη Λόφων που θα γίνει στο Σβορώνο ο ΓΑΣ θα παραταχθεί κομπλέ όπως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος. Από αυτούς μάλιστα που δεν έπαιξαν την Κυριακή κάποιοι ήταν παρόντες στη χθεσινή προπόνηση ενώ σήμερα αναμένεται να είναι παρόντες όλοι. Με τη συμμετοχή όλων των παικτών ο ΓΑΣ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών για να είναι και πάλι κοντά στην παραμονή. Αυτό βέβαια θα κριθεί από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.
Ο προπονητής του ΓΑΣ κ. Γιώτης Αμανατίδης στο παιχνίδι με τον Άρη Λόφων δεν θα έχει τους τιμωρημένους Σκέντο και Σκαμπαρδώνη καθώς και τον τραυματία Τσέργα.
Στη διάθεσή του είναι οι ποδοσφαιριστές:
Σαρρής, Βαρβαρέζος, Κατσίμπουρας, Κεσίδης, Καρτσαμπάς, Ζαπουνίδης, Καπασακαλίδης, Μυστακίδης Πολ., Παπαδόπουλος Θ., Σιδηρόπουλος Π., Τριανταφύλλου, Ραπτόπουλος Κολαξίδης, Ζόβλικας και Παππάς.
Διαιτητής του αγώνα που θ’ αρχίσει στις 17:00 είναι ο κ. Αναστασίου με βοηθούς τους κ.κ. Ευστρατίου και Πίπη από τη Λάρισα.

Δ' Εθνική

Την  Κυριακή στο γήπεδο Γιάννης Καλιανίδης
Επιστρέφουν τρεις στον Εθνικό
Εθνικός Κατερίνης - Γαλατινή
Ενισχυμένος θα παραταχθεί την Κυριακή ο Εθνικός  στο παιχνίδι με τη Γαλατινή που θα γίνει στο γήπεδο Γιάννης Καλιανίδης. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι ποδοσφαιριστές θα παίξουν ελεύθερα και ανοιχτά για να προσφέρουν θέαμα αφού και οι δύο δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού υποβιβάζονται.
Ο προπονητής του Εθνικού κ. Βαγγέλης Μύθημης θα δώσει ευκαιρίες και σ’ άλλα νέα παιδιά για να πάρουν εμπειρίες ώστε να  έτοιμα στο νέο πρωτάθλημα.
Πάντως στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Γαλατινή ο τεχνικός του Εθνικού θα έχει στη διάθεσή του  και τους Τάσιο-Λαζαρίδη που εξέτισαν την ποινή τους και ίσως και το Σαρπότα που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Οι ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές είναι :
Σαρπότας, Κώτσογλου, Αφατζάνης, Θεοδοσιάδης, Ελευθεριάδης, Τάσσιος, Τζιάμας, Δερμίσης,  Γκουνταμάνης, Λαζαρίδης, Ζυγόπουλος, Μπεκιάρης, Ελλησιάδης, Κλιάνης, Ζαπουνίδης, Μπίντας, Μετενίδης, Συρανίδης, Κατσαμάγκας, Μαγκλάρας, Δελίδης, Δεληγιαννίδης.
Από αυτούς θα αποκλειστούν οι τέσσερις.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ. Καρυπίδη με τους Πάτρα  και Λεζάη από τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: