Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ

http://4.bp.blogspot.com/_I-4ezSMmLlM/TQn-6972JxI/AAAAAAAAHtI/ioBpnzhUMVg/s1600/sheep%252Cwolf%252Cprovata%252Clykoi%252Cekloges%252Cpolitical%252Csee+also+adv%252Cpublic+affairs%252Celectionvictim%252Csacrifice.jpg 


Τρίτη 10 Μαίου 2011

Αληθινή η ιστορία και μεταφέρεται σάν παραμύθι:
- Μία φορά και έναν καιρό ήταν δύο προβατάκια, φίλοι ο "μεγάλος" και "ο μικρός",που κυκλοφορούσαν στις ίδιες γειτονιές και γνώρισαν και "άλλα αρνάκια" και όλα μαζί..
περνούσαν  καλά.
- Στο διάβα του χρόνου "ο μεγάλος", ξεστράτησε,βρέθηκε σε άλλες γειτονιές, γνώρισε και άλλους φίλους, κακούς και  δημιούργησε και άλλες παρέες.
- Μακριά απο την παρέα του ο "μεγάλος", αλλοτριώθηκε, έγινε ζηλιάρης, τα ήθελε όλα δικά του και έπινε όλο το γάλα και έγινε ένα πολύ "κακό αρνάκι"
- Ετσι στις ξένες γειτονιές, τον ξεμονάχιασε ο "διάολος" και τον μετέτρεψε απο αρνάκι σε έναν "κακό λύκο".
- Οταν κοίταξε στον καθρέπτη τον εαυτό του, δέν ήθελε να παραδεχτεί ότι μεταμορφώθηκε σε "λύκο",ιδιαίτερα δέν ήθελε να το δείξει σε κανένα και το κρατούσε μυστικό.
- Με πολύ κόπο και πολύ "υποκρισία" προσπαθούσε να το κρατήσει μυστικό και μπροστά στα άλλα "αρνάκια" είχε πάντα τη μορφή του αρνιού και κατάφερνε για πολλά χρόνια να τους "ναρκώνει" και να "ρουφά το αίμα τους".
- Περνούσαν τα χρόνια και ο "κακός ο λύκος", έχασε τις δυνάμεις του και δέν μπορούσε να παίρνει τη μορφή του "αρνιού" και έτσι οι φίλοι του "τα αρνάκια" το κατάλαβαν και άρχισαν σιγά σιγά να απομακρύνται απο κοντά του.
- Τότε ο "κακός λύκος", εξοργίστηκε και άρχισε να επιτίθεται στα "αρνάκια" παρότι ήταν φίλοι του, γιατί φοβήθηκε μήπως αποκαλύψουν την πραγματική του "εικόνα".
- Δέν συγχώρεσε ποτε σε αυτά "τα αρνάκια", ότι τον εγκατέλειψαν, βρέθηκαν σε άλλη γειτονιά και έκαναν καινούργιους φίλους.
- Δέν τους το συγχώρεσε γιατί τους ήθελε κοντά του και να τους ρουφά το αίμα.
- Οταν μάλιστα το ένα αρνάκι ,άρχισε να "βελάζει" και να διαδίδει στη "γειτονιά" πόσο επικίνδυνος είναι ο "λύκος",εκείνος το έβαλε σκοπό να του κάνει μεγάλο κακό.
- Προσπάθησε να στρέψει εναντίον του τα άλλα αρνάκια και δέν τα κατάφερε.
- Ομως "ο μικρός" το αρνάκι, συνέχισε να "βελάζει" και δέν φοβόταν πιά τον κακό τον λύκο.
- Ο κακός ο λύκος όμως, αφού δέν κατάφερε τίποτε, προσπάθησε να κάνει μεγάλο κακό στο πρώην φιλαράκι του "το αρνάκι".. και μάζεψε και άλλους κακούς λύκους και προσπάθησε να του "γκρεμίσει το σπίτι".
- Ομως "ο διάολος" που τον μετέτρεψε "σε λύκο" ,δέν το επέτρεψε και έστειλε έναν καλό φίλο να προστατεύσει το αρνάκι...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραίο παραμύθι γιασ ν΄ναι αληθινό.ίσως. αν το ξεκαθαρίσεις περισσότερο όμως