Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ...

http://3.bp.blogspot.com/-RnJAGpjp8mM/TZCYJgbJSLI/AAAAAAAABqk/pCexmwJVPKM/s320/3613-ispanoi1.jpg 

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011
- Τί σου είναι η προβολή και η αναγνωρισιμότητα.. τί σημαίνει εθισμός, να είσαι καθημερινά στην επικαιρότητα καθ οιονδήποτε τρόπο..
- Μάθαμε ότι η πολύ καλή πραγματικά ορχήστρα του Δήμου Δίου με την πολύ καλή δουλεία του Νίκου Πατρή, θα συμμετάσχει σε συναυλία στην Αθήνα.
- Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες απο κύκλους της παράταξης της πλειοψηφίας του Δημάρχου Δίου Ολύμπου, ο "χρεωμένος" Δήμος δέν θα χρηματοδοτήσει την εκδήλωση, οπως γινόταν παλιά, αλλά θα βάλει μόνο το λεωφοείο για την μετάβαση και τα υπόλοιπα θα τα χρεωθούν "η ορχήστρα".Αν αυτό αληθεύει έχειν καλώς να το πιστέψουμε ότι θα γίνεται απο εδώ και στο εξής καλή οικονομική διαχείριση και θα "απλώνουμε τα πόδια μας έως εκεί που φτάνουν".
- Ομως μάθαμε ότι την συγκεκριμένη εκδήλωση την έκλεισε ο πρώην Δήμαρχος κ Παπαχρήστος "με τις γνωριμίες του", αλλά και το άλλο που μάθαμε είναι ότι ο πρώην Δήμαρχος Δίου βάζει πλώρη για την προεδρία του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ, και είναι λογικό γιατί η "προβολή είναι μεγάλη" και αυτά είναι που "φαίνονται", τα χρέη και τα άλλα άς τα πάρει ο "βαφύρας"...
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: