Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τεθωρακισμένο στην Κερατέα! Ανοιχτή στον διάλογό η Κυβέρνηση.Την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων ζητούν οι κάτοικοι.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011
Την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων, ως όρο προκειμένου να ξεκινήσει διάλογος, έθεσε συμφωνα με πήροφορίες της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης... www.e-aftodioikisi.gr ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής στους υπουργούς Εσωτερικών, Γ.Ραγκούση και Περιβάλλοντος, Τ.Μπιρμπίλη, στη συνάντηση που είχαν για το θέμα χθες το μεσημέρι.

Η κυβέρνηση εμφανίζεται ανοιχτή στο διάλογο με κατοίκους και φορείς της Κερατέας, μετά και τις νέες συγκρούσεις με την αστυνομία για το θέμα κατασκευής του ΧΥΤΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτές χρησιμοποιήθηκε και τεθωρακισμένο όχημα της αστυνομίας για τη ρίψη νερού (Δείτε στο βίντεο στο 3'.37''
http://e-aftodioikisi.gr/default.aspx?action=viewvideo&gallery=v1&item=v36

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό η υφυπουργός Εσωτερικών κα Τζάκρη, τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε όλες τις προτάσεις για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. «Κάνουμε ανοιχτό διαγωνισμό για όλες τις μοντέρνες τεχνολογίες. Μπορούν όλοι να στείλουν τις προτάσεις τους» τόνισε.

Η κ.Τζάκρη πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι της Κερατέας δεν είναι σωστά ενημερωμένοι για το θέμα του ΧΥΤΑ.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει, η πολιτεία είναι απούσα και έχουν βάλει μπροστά τους αστυνομικούς αλλά δεν αφορά την αστυνομία η δημιουργία ΧΥΤΑ, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σπύρος Κρικέτος.

«Θα έχουμε δυσάρεστα στην Κερατέα, φοβάμαι τα χειρότερα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
http://www.e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=4089

Δεν υπάρχουν σχόλια: