Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Στην Α.Ε. Ποντίων Μετά τον Τσιτλακίδη και ο Μάξ. Μιχαηλίδης Θ’ απουσιάσει όλο τον Μάρτιο

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011
Με πιο εντατικό πρόγραμμα συνεχίζεται η προετοιμασία της Α.Ε. Ποντίων για τα παιχνίδι με τον Μ. Αλέξ. Ηράκλειας Σερρών που θα γίνει τη Δευτέρα στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης και θ’ αρχίσει στις 15:00.
Ο ... προπονητής της ομάδας κ. Σταματόπουλος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα γιατί εκτός του Τσιτλακίδη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και θ’ αργήσει να επιστρέψει, τραυματίας είναι και ο Μάξιμος Μιχαηλίδης που έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς και θα υποβληθεί σε θεραπεία που
 θα γίνει στη Θεσ/νίκη όλο τον μήνα Μάρτιο.
Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Αλέκου Κούρτογλου που έχει πρόβλημα στο γόνατο του αριστερού ποδιού. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν ο Κούρτογλου θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Μ. Αλέξ. Ηράκλειας.
Το κλίμα στην ομάδα ποτέ δεν ήταν τη φετινή χρονιά καλύτερο γιατί οι εκτός έδρας επιτυχίες της ομάδας, που ήταν και το ζητούμενο, θα συνεχιστούν γιατί δεν ήταν ούτε τυχαίες ούτε περιστασιακές αλλά το αποτέλεσμα της εξαιρετικής απόδοσης των ποδοσφαιριστών και της ομάδας στο σύνολό της.
Ο Γιώτης Σταματόπουλος θα προπονήσει τους παίκτες του σήμερα, αύριο Σάββατο και την Κυριακή το πρωί και στη συνέχεια θ’ ανακοινώσει την αποστολή.
Τιμωρημένος δεν υπάρχει και έτσι ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων έχει τη δυνατότητα να παρατάξει μα δυνατή και αξιόμαχη εντεκάδα στο παιχνίδι με τον Μ. Αλέξ. Ηράκλειας που θα γίνει τη Δευτέρα.


ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: