Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα Πρωί προπονήθηκε χθες ο Πιερικός Τράβηγμα ο Πέντα, προπονήθηκε μόνος

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011    
Πρωινή ήταν η χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Πιερικού στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας προετοιμασίας τους για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Μετά από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, ο Πιερικός επιστρέφει στην έδρα του με ...αντίπαλο τον πρωτοπόρο και πολύ δυνατό και εκτός έδρας ΠΑΣ
 Γιάννενα που στα δέκα εκτός έδρας παιχνίδια έχει έξι νίκες τρεις ισοπαλίες και μόνο μία ήττα.
Οι παίκτες του Πιερικού αδικούνται πάρα πολύ από το αποτέλεσμα του τελευταίου εκτός έδρας αγώνα γιατί ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και δεν πήραν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας που τον δικαιούνταν.
Στο παιχνίδι της Κυριακής είναι αποφασισμένοι να είναι όχι απλά καλοί αλλά να πάρουν και τη νίκη.
Η χθεσινή προπόνηση άρχισε με το καθιερωμένο ζέσταμα, ακολούθησαν διάφορες ασκήσεις τεχνικής με τη μπάλα και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διάφορες ασκήσεις δύναμης. Το απόγευμα οι παίκτες του Πιερικού είχαν ρεπό.
Ατομικό πρόγραμμα ο Μαρτσέλο Πέντα
Στο μεταξύ ο Πέντα που αποχώρησε στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν προπονήθηκε χθες με τους συμπαίκτες του και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Το πρόβλημα του Πέντα είναι ένα τράβηγμα και εκτός απροόπτου θα προπονηθεί και σήμερα μόνος του ακολουθώντας και πάλι ατομικό πρόγραμμα.


ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: