Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΦΗ 1-0 - Εισβολή, επίθεση και διακοπή! Το «Football League» μας μάρανε…ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011
Εισβολή, επίθεση και διακοπή!
Απίστευτες σκηνές στα Γιάννενα. Το ντέρμπι κορυφής της Football League ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον ΟΦΗ βρισκόταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του.... πρώτου ημιχρόνου, όταν οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, που ανταπέδωσε. Ο θύτης «χάθηκε» μέσα στην εξέδρα και διέφυγε της σύλληψης υπό τη... διακριτική παρακολούθηση της αστυνομίας και με τη σύνδρομη κάποιων ανθρώπων ασφαλείας!
Ο διαιτητής Λαμπρόπουλος διέκοψε για δεύτερη φορά την αναμέτρηση κι έφυγε για τα αποδυτήριαΟ ΠΑΣ μέχρι εκείνο το λεπτό βρισκόταν μπροστά στο σκορ 1-0, με γκολ που πέτυχε στο 24ο λεπτό όταν το σουτ του Κυριάκου κόντραρε στον Μπούρμπο. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που διεκόπη το παιχνίδι καθώς λίγο πριν το γκολ των γηπεδούχων, οπαδοί βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Μετά από διακοπή μίας ώρας, το ματς άρχισε και πάλι, χωρίς τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη που πήγε στο νοσοκομείο. 

Το «Football League» μας μάρανε…

Το «Football League» μας μάρανε…
Σε παρωδία εξελίχθηκε το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ, στο οποίο οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 με αυτογκόλ του Μπούρμπου στο 24’. Διακοπή μιας ώρας στην αναμέτρηση λόγω επίθεσης οπαδού στον τερματοφύλακα των Κρητικών, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι εξαιτίας της αποβολής του Μπερτίν, ο οποίος κινήθηκε εναντίον του εισβολέα οπαδού.



Το αγωνιστικό μετά από όσα έγιναν περνάει σε δεύτερη μοίρα, όμως υπήρχε και παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησαν από νωρίς να ανοίξουν το σκορ. Η πρώτη καλή στιγμή όμως ήταν για τον ΟΦΗ. Ο Κατσικογιάννης έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, έξω από την περιοχή και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά, στη συνέχεια βρήκε στο σώμα του Έλληνα τερματοφύλακα και κατευθύνθηκε προς το τέρμα. Ο Σικαλιάς την μπλόκαρε ωστόσο ούτε από το ριπλέι είναι ξεκάθαρο αν η μπάλα έχει περάσει ολόκληρη την γραμμή.

Το γκολ για τον ΠΑΣ ήρθε στο 24’ όταν ο Σιαλμάς και ο Κυριάκος βρέθηκαν μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα και ο Μπούρμπος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, το οποίο ολοκληρώθηκε με μια ώρα καθυστέρηση λόγω της διακοπής, μετά την επίθεση οπαδού στον Βεζυρίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κασμερίδη. Από την άλλη πλευρά οι Κρητικοί προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Ο ΠΑΣ έχασε, στη συνέχεια, αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι, όμως η απερισκεψία των επιθετικών του Στεφάν Ντεμόλ κράτησε το 1-0. Πλέον οι Γιαννιώτες έχουν τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναιτωλικό.



ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Βάντερσον, Κεϊτά, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι (73' Σκούφαλης), Τζάνης (80' Ανδράλας), Μπακαγιόκο (87' Μπακαγιόκο), Σιαλμάς

Στον πάγκο οι: Κηπουρός, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης (45' Κασμερίδης), Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Ψωμάς, Κιάσσος, Μπούρμπος, Βλόνταρτσικ (46' Μανούσος), Κατσικογιάννης (75' Βερόν), Μπερτίν, Γιακούμπου, Αγρίτης.

Στον πάγκο οι: Γκουεΐ, Καρακατσάνης, Ζαχαράκης, Νικλητσιώτης.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Τρύφων (Δράμας)

Χρήστος Οικονόμου (www.sport-fm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: