Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
1a
Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της Ολυμπιακής Ακτής. Η πυρκαγιά ...εκδηλώθηκε στη σοφίτα, αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δεν πήρε διαστάσεις.

1b


2
Ένας ακόμη καλός συνάδελφος (ο τρίτος σε έναν χρόνο), πέρασε τα σκαλιά της εκκλησίας για να νυμφευθεί την εκλεκτή της καρδιάς της.
Το Σάββατο, ο Θεοχάρης Μπικηρόπουλος, στο Άγιο Δημήτριο Κατερίνης, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Νόπη Βελίκη-Βαρυτιμίδου.
Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στους νεόνυμφους, να ευτυχήσουν!
Και τώρα… ποιος έχει σειρά;


3a
Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε το Σάββατο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Χορευτικά τμήματα του συλλόγου, χόρεψαν ποντιακούς και δημοτικούς χορούς και ο παριστάμενος κόσμος απόλαυσε τη βραδιά.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, τίμησε τις ημερήσιες εφημερίδες καθώς και το τηλεοπτικό κανάλι του νομού για την προσφορά τους στην πολιτιστική τους ενημέρωση. Την τιμητική πλακέτα, για την εφημερίδα μας παρέλαβε η Πολυτίμη Σταματοπούλου, η οποία ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλει η «Πολιτεία», στην ενημέρωση των πολιτών.
3b


4a
Το έθιμο της Μπάμπως, πραγματοποιήθηκε και στον Κορινό από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών.
Για μια μέρα, οι γυναίκες ανέλαβαν όλες τις ανδρικές δουλειές (ξέρετε εσείς, καφενείο, τάβλι και τέτοια), ενώ οι άνδρες, φόρεσαν ποδιά και ασχολήθηκαν με τις δουλειές του σπιτιού.
Όσοι συμμετείχαν πάντως, το διασκέδασαν, αφού η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορούς και… μεζέδες!
4b


5a
Το υποψήφιο «Σούπερ Είδωλο (ή αγγλιστι το super idol), ψάχνανε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πιερία. Συγκεκριμένα, η αναζήτηση των ταλέντων, για την γνωστή τηλεοπτική παραγωγή, έγινε στο Mediterranean στην Παραλία.
Δεκάδες επίδοξα –κατά κόρον νεαρά- άτομα, πέρασαν από οντισιόν, με τους περισσότερους να βλέπουν όμως την πόρτα της εξόδου…
5b


6
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κατερίνης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την ανάδειξη προεδρείου. Την Βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος Περικλής Γελαστόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: