Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας - Θράκης Τιμή στους ανθρώπους του τουρισμού της Πιερίας

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 Τοπικά
Σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Mediterranean Village στη Παραλία
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση βράβευσης Δημοσίων Προσώπων & Τουριστικών Επιχειρηματιών και η... 16η συνεστίαση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας - Θράκης για πρώτη φορά εκτός Θεσσαλονίκης για να τιμήσει την Πιερία στο ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel στη Παραλία Κατερίνης. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στους ξενοδοχοεπιχειρηματίες, διευθυντές ξενοδοχείων και σε όλο τον ελληνικό κόσμο του τουρισμού, η οποία για μια ακόμα χρονιά στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία.
Ήταν μια βραδιά ανάμεσα σε ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην παραγωγική διαδικασία της τουριστικής δραστηριότητας και επάνω τους στηρίζεται ένα μεγάλο αλλά και πολύ σημαντικό μέρος της επιτυχίας του ελληνικού τουρισμού.
Ανθρώπους οι οποίοι συμβάλλουν στην ενίσχυση του τουρισμού στην χώρα μας, που φέρνουν εισόδημα - συνάλλαγμα στην χώρα και οι οποίοι δημιουργούν θέσεις εργασίας και ανάπτυξη για όλες τις Έλληνιδες και όλους τους Έλληνες.
Ο κ. Νικολαϊδης
Ανοίγοντας την εκδήλωση ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας - Θράκης κ. Παναγιώτης Νικολαϊδης ανέφερε ότι "ο τουρισμός και η ανάπτυξή του είναι υπόθεση κοινή για εμάς που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Ο τομέας της φιλοξενίας ταυτίζεται απόλυτα με την εικόνα της χώρας μας, η οποία ταξιδεύει στο εξωτερικό μέσω και της ξενοδοχειακής δραστηριότητας.
Θέλουμε επίσης να πιστεύουμε ότι η παγκόσμια οικονομική ύφεση δεν θα επηρεάσει σημαντικά τον Ελληνικό τουρισμό για το 2011".
Ο κ. Παπαστεργίου
Το βραβείο "Προσφοράς Υπηρεσιών" για την ανάδειξη της Πιερίας ως τουριστικό προορισμό έλαβε ο Νομάρχης Πιερίας κ. Γιώργος Παπαστεργίου.
Ο κ. Νομάρχης ανέφερε ότι ευχαριστεί το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας - Θράκης για την πρόσκληση που του απεύθυνε για να παρευρεθεί στην εκδήλωσή και συνέχισε λέγοντας ότι όλοι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται πως ο τουρισμός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες στην χώρα μας και εντάσσεται στους πλέον δυναμικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας.
"Ο τουρισμός είναι εθνική μας υπόθεση, είναι η ταυτότητα μας. Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τις πρωτοβουλίες του συλλόγου σας για την αναβάθμιση του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος και εύχομαι καλή επιτυχία στην εκδήλωση σας".
Ο κ. Μπούρος
Παραλαμβάνοντας το βραβείο "Προσφοράς Υπηρεσιών" ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πιερίας Γιώργος Μπούρος ευχαρίστησε το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας - Θράκης για την τιμή.
"Ο Τουρισμός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες στην χώρα μας και ο Νομός Πιερίας θα βγει από την οικονομική κρίση για το 2011 με τις δράσεις που θα δρομολογηθούν για την νέα χρονιά".
Ο κ. Παντέρης
Ο Τουριστικός Πράκτορας κ. Κωνσταντίνος Παντέρης (Syrtaki Travel)τιμήθηκε με το βραβείο της "Τουριστικής Επιχειρηματικότητας" για την προσπάθεια της τουριστικής ανάδειξης της Πιερίας και γενικότερα της βόρειας Ελλάδας.
Ο τιμηθείς ανέφερε ότι ο Τουρισμός αποτελεί μια από της σημαντικότερες δραστηριότητες στην χώρα μας και πρόσθεσε ότι ο Τουρισμός διαφοροποιείται και εκδηλώνονται νέες τάσεις ζήτησης που διαμορφώνουν νέες καταναλωτικές συμπεριφορές και σχηματίζουν καινούργιες πελατειακές ομάδες.
Η κα Λέινα
Η κα Αφροδίτη Λέϊνα (εκπρόσωπος της τιμώμενης Αναστασίας Λέϊνα) Ξενοδοχείο Λητώ στο Λιτόχωρο Πιερίας τιμήθηκε από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας - Θράκης με το βραβείο "Τιμής" για το Τόλμημα του Επιχειρείν το έτος 1970. Η τιμηθείσα ανέφερε ότι η ποιότητα στον τουρισμό πρέπει να αποτελεί και αποτελεί την βασική της προτεραιότητα.
Η κα Παπαχρήστου
Η κα Σόνια Παπαχρήστου από τα Ξενοδοχεία Olympian Bay & Dion Palace τιμήθηκε με το βραβείο "Τιμής" για το Τόλμημα του Επιχειρείν το έτος 1975. Η ίδια ανέφερε θα συνεχίσει και αυτή και η οικογένειά της με νέες επενδύσεις για την ξενοδοχειακή αναβάθμιση της περιοχής.
"Βραβείο Αναγνώρισης της Αξίας των Εργαζομένων στον Τουρισμό"
Ο Σύλλογός για πρώτη φορά καθιερώνει το "Βραβείο Αναγνώρισης της Αξίας των Εργαζομένων στον Τουρισμό". Έτσι λοιπόν Βράβευσε Προσωπικό από τον όμιλο Ξενοδοχείων Mediterranean στην Πιερία και από το Ξενοδοχείο Poseidon Palace.

Δεν υπάρχουν σχόλια: