Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου πρόεδρου στη Βροντού Ο Δήμος Δίου τίμησε τον Αθανάσιο Τσιμήτρη μετά από 44 χρόνια

07.12.2010 Τοπικά

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου πρόεδρου της Βροντούς Αθανάσιου Τσιμήτρη πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής παρουσία των βουλευτών Μ. Μίχου και Θ. Παπαγεωργίου εκπροσώπων φορέων και κατοίκων της Βροντούς.
Θέλοντας να τιμήσει τον, επί πολλές τετραετίες, πρόεδρο της κοινότητας Βροντούς, το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Δίου έστησε την προτομή του Αθανάσιου Τσιμήτρη στο σημείο που... σκοτώθηκε, δίπλα στο σπίτι του.
ΜΕ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο Αθανάσιος Τσιμήτρης έχασε τη ζωή του στις 24 Απριλίου του 1966, ενώ ήταν εν ενεργεία πρόεδρος. Μετά από 44 χρόνια το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου με ομόφωνη απόφαση, τιμά τον άνθρωπο που υπηρέτησε με ζήλο και αυταπάρνηση την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ικανοποιώντας έτσι τους συγγενείς του, τους κατοίκους της Βροντούς αλλά και τους πολυάριθμους φίλους του.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ
Μετά τον αγιασμό στη ομιλία του ο Δημαρχος Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο του αειμνήστου κοινοτάρχη, ο οποίος προχώρησε σε σημαντικές παρεμβάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.
Την ικανοποίηση της για τα αποκαλυπτήρια της προτομής και τη πρωτοβουλία του δήμου έστω και μετά από 44 χρόνια εξέφρασε συγγενής του αείμνηστου κοινοτάρχη και ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: