Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Μόνο ο παλλαϊκός ξεσηκωμός μπορεί να τους σταματήσει

DSCN9665
 
«Καμία εμπιστοσύνη στους κυβερνητικούς, εργοδοτικούς συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που φανερά κα μυστικά προδίδουν τα ...δικαιώματά μας στους μεγαλοβιομήχανους και την κυβέρνηση», λέει το ΠΑΜΕ, που ετοιμάζεται για τη δική του, ξεχωριστή, αυριανή απεργιακή συγκέντρωση, στις 10.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν χθες τα μέλη της Τοπικής Γραμματείας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου Στέργιος Κλιγκόπουλος, Γιώργος Τόλιος, Γιώργος Ριαλάς και Ανέστης Τσακαλίδης, κάλεσαν τους Πιεριείς σε γενικό ξεσηκωμό ενάντια στη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την τρόϊκα, τον ΣΕΒ και τους κρυφούς και φανερούς συμμάχους τους.
«Μη ανέχεστε την κοροϊδία», είπαν απευθυνόμενοι στους εργαζόμενους, τους μικρούς επαγγελματοβιοτέχνες, τους αγρότες και τους εμπόρους. «Με το νέο αντεργατικό έγκλημα (σ.σ: το πολυνομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις) θέλουν να μας καταδικάσουν οριστικά όλους, εμάς και τα παιδιά μας, στη φτώχεια, για να βγάζουν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη οι μεγαλοεπιχειρηματίες που θησαύριζαν και χτες».
«Δεν κρύβουμε», πρόσθεσαν, «τις δυσκολίες του αγώνα. Ξέρουμε ότι ο ταξικός πόλεμος είναι σκληρός, ξέρουμε ότι χρειάζονται θυσίες, αλλά άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Μόνο ο παλλαϊκός ξεσηκωμός μπορεί να τους σταματήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: