Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

το ΠΑΣΟΚ της ΠΙΕΡΙΑΣ και οι ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ του..


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010
Τελικά όμως απεδείχθη ότι το ΠΑΣΟΚ της Πιερίας και ιδιαίτερα οι βουλευτάδες μας,  φοβούνται την αλήθεια και τους "επώνυμους" "τσιφλικάδες της τοπικής αυτοδιοίκησης" και συντάσσονται μαζί τους..
Τους προτείνουν... τους δίνουν τα χρίσματα και ταυτόχρονα τους δίνουν το δικαίωμα να κοροιδεύουν τον κόσμο.. γιατί, τί άλλο εκτός απο κοροιδία είναι ;να ισχυρίζεται ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ότι στηρίζει τον συνδυασμό του κόμματος στον Δήμο του και απο πίσω να στέλνει τους συνεργάτες του σε άλλον συνδυασμό..;
- και το πράττει ,γιατί του δόθηκε η δυνατότητα  να εκδικηθεί πολιτικά  τα στελέχη του συνδυασμού του κόμματος, γιατί τους θεωρεί αιτία που δέν είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος (αυτός ήταν ο κρυφός καημός).
- και μήν ακούτε τίποτε άλλο.. έχουμε παραδείγματα με ονόματα.. μέχρι και προχτές υπήρχαν προτροπές για μή στήριξη του συνδυασμού του Λάππα.. και αλοίμονο σε όποιον δέν το καταλαβαίνει...
Εστω και αργά.. ξυπνήστε στο ΠΑΣΟΚ.. ζητήστε δεσμεύσεις.. αλλιώς θα με θυμηθείτε.. τα γράφω τα λέω και θα σας τα υπενθυμίσω μετά τις εκλογές ..ξυπνήστε..
ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

aman re kraxti,ase me na fygo.kathomai kai perimeno ta arthra sou gia na apntiso kai ego.
tora malista me onomateponymo.etsi giati emeiw eimaste anonymoi.