Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ - ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ και εμείς οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ

http://parafoniades.files.wordpress.com/2008/03/050405_einstein_tonguewidec.jpg 

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010
- Στον πολιτικό άνδρα που καμαρώνει για το έργο του, αρμόζει να ευχαριστεί και τους συνεργάτες του για την μικρή ή μεγάλη προσφορά τους και όταν ακόμη αντιτίθενται μαζί του, όχι μόνο   "όταν νομίζει ότι τους σέρνει απο τη μύτη"...
- Επισης πρέπει να μοιράζεσαι την επιτυχία με κείνους που ξενύχτησαν μαζί σου επι χρόνια, ημέρες και ώρες, χωρίς να αποσκοπούν σε κάτι και χωρίς να "έχουν κερδίσει", αλλά για τη φιλία και τον δημοκρατικό χώρο που υπηρετούν ανιδιοτελώς επι χρόνια, χωρίς να έχουν ωφεληθεί σε τίποτε, τουναντίον.. 
- Είναι πολιτική συμπεριφορά και ιδιαίτερα ανθρώπινη συμπεριφορά; όταν , επι σειρά ετών "πιστό σκυλί" - φίλο σου  τον εξευτιλίζεις άνευ λόγου και αιτίας, με συμπεριφορές και "κατινισμούς" που προκαλούσαν αηδία σε όποιον τα ζούσε  και τα άκουγε..επειδή θεωρείς τον εαυτό σου ΑΙΝΣΤΑΙΝ της πολιτικής; και αυτό βέβαια έχει να κάνει με την ποιότητα του χαρακτήρα που επιμελώς κρύβεις;
- σιγά ρε μεγάλε.. σιγά ρε αναντικατάστατε.. σιγά που επειδή με την στήριξη όλων έφτιαξες  απαραίτητο επικοινωνιακό προφίλ (εξάλλου αυτή είναι η δουλειά σου, κάνεις και τίποτε άλλο;) να σε προσκυνήσουμε κιόλας..ποιός είσαι ο Αινστάιν.. κατέβα απο το καλάμι"
- Σιγά ρε "επώνυμε" , που τολμάς και μιλάς δημοσίως για "ανώνυμους".. ποιός είσαι.. κατέβα απο το καλάμι.. ή μάλλον κάτσε στο καλάμι σου μπάς και ξυπνήσουν ορισμένοι.. εκτος και αν "δεσμεύονται"..
- ΣΙγά ρε επώνυμε και παντογνώστη.. σιγά ρέ "θεέ της τοπικής αυτοδιοίκησης".. που ότι καλό εφτιαξες.. το σκέφτηκες μονος σου.. το προχώρησες μόνο σου και κανείς δέν σε βοήθησε.. ποιός είσαι; μόνο εσύ έχεις αυτή τη δυνατότητα.. αντε να σε κάνουμε και αντιπεριφεριεάρχη.. να βάλεις το θεικό σου χέρι.. και να "δούμε άσπρη μέρα"..
- Σιγά.. μίλησαν οι κρατικοδίαιτοι και οι κομματικοδίαιτοι..
- Και σημειώνω..συνέχισε τη λάσπη.. θα κτίσεις  πολυκατοικία...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΛΑΙΤΖΗ.ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΟΤ ΣΟΤΜΑ ΣΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ.ΠΧ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΑΙ ΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΡΠΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗς ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΥΓΚΑ.
ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ