Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
DEH
Είδες η ΔΕΗ;
Συνεχίζει την αναδιανομή του πλούτου στη χώρα η ...σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Χθες, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού αποφάσισε αυξήσει στα τιμολόγια οικιακής κατανάλωσης ρεύματος. Ιδίως εκείνων των νοικοκυριών που καταναλώνουν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, δηλαδή των φτωχών νοικοκυριών.



skitso
«Η κυβέρνηση δίνει μεγάλη σημασία στις επενδύσεις. Στόχος μας είναι οι στρατηγικές επενδύσεις. Το Φαληρικό Δέλτα έως το Σούνιο να γίνει μια νέα Κυανή Ακτή, για παράδειγμα», είπε ο, πολύς, υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης.
Την Πιερία (που επίσης είναι στόχος στρατηγικών επενδύσεων) την προορίζουν για Πάλμ Μπήτς.
Γι’ αυτό ξεκίνησαν οι δήμαρχοι να βάζουν φοίνικες παντού.



Περικοπές 3 δισ. ευρώ στους πόρους των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης προβλέπει το Μνημόνιο για την προσεχή τριετία 2011-2013.
Άσχετο, όμως, με τις εκλογές στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιμένει ο πρωθυπουργός.



Παράρτημα σκοπεύει να στήσει στο δήμο Πύδνας το Εργαστήριο Ιχθυολογίας της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.
Την ερχόμενη εβδομάδα Πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου και της ηγεσίας της Κτηνιατρικής του Σχολής θα επισκεφθούν παραθαλάσσιο οικόπεδο που βρίσκεται βόρεια από το Λιμάνι της Πύδνας (όπου εκτιμούν ότι μπορεί να εγκατασταθεί το παράρτημα του Εργαστηρίου) και μετά θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με τις δημοτικές αρχές της Πύδνας, προκειμένου να τις ενημερώσουν για τα οφέλη της παρουσίας και λειτουργίας του παραρτήματος και να λύσουν και τα διαδικαστικά.



Πάρτε μέτρα τώρα για την ασφάλεια των ποδηλατών

Νέα ποδηλατοπορεία (από την πλατεία της Κατερίνης προς την Παραλία) προετοιμάζουν για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, η Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας, οι Φίλοι του Περιβάλλοντος η Περιβαλλοντική Ομάδα του 2ο ΕΠΑΛ Πιερίας, ο Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Όμιλος Κατερίνης, τα Εκπαιδευτήρια «Πλάτων» και η «Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα».
«Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον, μετά τα τρία θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα με θύματα ποδηλάτες να ληφθούν άμεσα μέτρα για την ασφάλεια όσων μετακινούνται με ποδήλατο εντός και εκτός της πόλης», αναφέρουν οι διοργανωτές φορείς και διεκδικούν για τον παράδρομο της Παραλίας:
-επανατοποθέτηση προστατευτικής μπάρας κατά μήκος κεντρικό κεντρικού δρόμου,
-ηλεκτροφωτισμό του δρόμου,
-μείωση ορίων ταχύτητας,
-μελέτη και κατασκευή ποδηλατόδρομου που θα συνδέει την Κατερίνη με την Παραλία.



1
Με τον συνδυασμό του Νίκου Λάππα, για το Δήμο Δίου-Ολύμπου θα είναι υποψήφιος ο Διευθυντής Περιφερειακών Υποκαταστημάτων Ασφαλιστικών Γραφείων, Αθανάσιος Τζήμας.
Η συνεργασία, σ’ αυτήν την εκλογική μάχη επισφραγίστηκε προσφάτως…



2
Μπορεί να μην συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας στις Βρυξέλλες ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, που συμμετείχε στην 86η Σύνοδο της Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών, όμως είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τσεχίας Βάτσλαβ Κλάους.
Η συνάντηση έγινε κατά τη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε στα μέλη της Επιτροπής των Περιφερειών ο Δήμαρχος της Πράγας και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών Pavel Bem, στο «Σπίτι της Πράγας».



3
Τώρα εξηγείται… από τις πληροφορίες του ΟΤΕ πήρε τα μέτρα η Κυβέρνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: