Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010
Γιορτάσαμε και την 3η του Σεπτέμβρη και χαρήκαμε δεόντως. Και περιμέναμε να ..σκάσει το μεγάλο μυστικό αλλά εις μάτην. Από αναβολή σε αναβολή πάει το πράμα.
***
Κατά τα άλλα, ο πρόεδρος τα βρήκε μπαστούνια, γιατί οι πρωτοκλασάτοι δεν δίνουν δεκάρα για την περιφέρεια κι ας τους έλεγαν ότι θα είναι σαν υπουργοί.
***
Γιατί άλλο είναι να είσαι σαν υπουργός στην Κοζάνη κι άλλο υπουργός στη Λοζάνη. Κι έτσι δεν τσίμπησαν ούτε η Μπατζελή ούτε ο Μαγκριώτης ούτε τα άλλα τα παιδιά που εκθείαζαν τον Καλλικράτη.
***
Κι έτσι η ομάδα κατέβασε αναπληρωματικούς για να μη πω Β’ εθνική και περιμένει τώρα κανένα νέο αυτογκόλ του Ψωμιάδη μπας και δει άσπρη μέρα στην Κεντρική Μακεδονία.
***
Και προέκυψε και Καμίνης στην Αθήνα και χαρά ο Κουβέλης και ζήλιες ο Τσίπρας. Τι δώρο ήταν αυτό Νικήτα μου, ούτε στον ύπνο σου.
***
Παρατείνεται η αγωνία στο δήμο Κατερίνης. Non habemus  υποψήφιο ΠΑΣΟΚ. Λες και το κάνουν επίτηδες για να σπάσουν τα νεύρα του Σάββα.
***
Και φταίει λέει η εταιρία δημοσκοπήσεων, γιατί έκανε λάθος και περνάει δεύτερο χέρι για να βγάλει άκρη.
***
Δεν ξέρω, Γιώργο, αν όλοι αυτοί οι ερασιτέχνες που μάζεψες είναι απ’το Χάρβαρντ αλλά αν ήταν στελέχη σε ιδιωτική επιχείρηση τώρα σίγουρα θα έψαχναν για δουλειά.
***
Με τέτοια «σπίρτα» θα χτυπήσουμε τη γραφειοκρατία και θα αποτάξουμε το μνημόνιο; Με τέτοια αστέρια θα αλλάξουμε τον τόπο;
***
Σίγουρα Γιώργο κράτος δεν παρέλαβες. Μπάχαλο ήταν και δεν σε κακίζουμε. Κόμμα όμως παρέλαβες και το’κανες παιδική χαρά.
Έτσι πως πάμε σε λίγο αντί της 3ης του Σεπτέμβρη θα γιορτάζουμε τα γενέθλια του Ανταμ Σμιθ.
***
Τώρα περιμένουμε το μεγάλο μυστικό να σκάσει την Τρίτη. Ποια Τρίτη θα είναι, ένας θεός ξέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: