Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Σε χθεσινό φιλικό αγώνα - Ακαδημία Πλαταμώνα – Ομάδα Πιερικού 3-2 - ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010
Χθες στο γήπεδο των Ν. Πόρων η Ακαδημία Πλαταμώνα νίκησε ομάδα του Πιερικού.. με 3-2 τέρματα.
Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Ακαδημία να είναι καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνει δίκαια στη νίκη.
Η Ακαδημία πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε διάστημα πέντε ημερών επί δυνατών αντιπάλων, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι η πρωταγωνίστρια του πρωταθλήματος.
Οι ρεζέρβες του Πιερικού με καλές και κακές στιγμές.
Τα γκολ
Στο 22’ ο Δασκαλόπουλος Στέλιος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κωνσταντινίδη, πέναλτυ, το χτύπησε εύστοχα ο Γκόνι και ανοίγοντας το σκορ έγραψε το 0-1.
Στο 58’ ο Καλαμπάκας από πάσα του Ταρασιάδη, με σουτ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 60’ ο Κουντούρης ανέτρεψε το Σεχολάρι, πέναλτυ, το χτύπησε ο Γκόνι εύστοχα και έγραψε το 1-2.
Στο 64’ ο Καλαμπάκας δέχτηκε τη μπάλα από τον Κουντούρη με μακρινή πάσα, μπήκε στην περιοχή, σούταρε και 2-2.
Στο 84’ ο Χρυσόπουλος απέφυγε από δεξιά δύο αντιπάλους, γύρισε την παράλληλη σέντρα και έδωσε την ευκαιρία στον Ταρασιάδη να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 3-2.
Οι συνθέσεις
Ακαδημία Πλαταμώνα: Νικολαΐδης, Σινανίδης, Αποστολιός, Δασκαλόπουλος Στ., Κουντούρης, Τζόβας Αθ., Μακράκης, Οικονόμου, Ταρασιάδης, Καλαμπάκας, Κουμουρτζής. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καλουσίδης, Χρυσόπουλος, Ταφραλής, Σδούγκος, Αθανασίου, Δασκαλόπουλος Ηλίας και Μαϊνάρας Ελευθ.
Πιερικός: Μητσέας, Λαζαρίδης Γ., Τόσκας, Νίκου, Συμεωνίδης, Κωνσταντινίδης, Αντάτο, Λόπεζ, Προβατίδης, Γκόνι, Αμπράμοβτς. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Τσιντώτας, Λαζαρίδης Κ., Σεχολάρι, Παυλίδης, Καραγκούνης, Κόιτς και Πουλάκος.

Νέο φιλικό παιχνίδι του Πιερικού

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου
Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι με προσεχή του αντίπαλο στο πρωτάθλημα που θ’ αρχίσει σε δέκα περίπου μέρες με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο και ο προπονητής  του Πιερικού θα έχει την ευκαιρία να προβάρει το λιγότερο τους εννιά από τους έντεκα παίκτες που θα χρησιμοποιήσει από την εντεκάδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Φυσικά μέχρι την ημέρα που θα γίνει ο αγώνας ο προπονητής θα δει και τα νέα αποκτήματα του Πιερικού και δεν αποκλείεται να αλλάξει κάτι.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: