Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010
Εγινε την Παρασκευή 20 Αυγούστου η πρώτη συνάντηση του ΠΑΙΔΙΚΟΥ.. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Νέου Κεραμιδίου, όπου θα έχει έδρα για προπονήσεις η ομάδα, αφού παραχωρήθηκαν οι εγκαταστάσεις απο τους ανθρώπους του Νέου Κεραμιδίου σε μία αγαστή συνεργασία με το Δ.Σ του Πιερικού.
Παρόντες στη χθεσινή συγκέντρωση ήταν η πλειονότητα των γονέων των παιδιών αλλά και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του τμήματος.
- Δέν παραβρέθηκαν δικαιολογημένα κάποια παιδιά του περσινού κορμού της ομάδος, αλλά και κάποια που θα ενταχθούν στην ομάδα.
- Στην συγκέντρωση μίλησε ο υπεύθυνος του τμήματος απο την πλευρά του Δ.Σ του Πιερικού κ Δημήτρης Καλαιτζής, που αναφέρθηκε λεπτομερώς στο φετινό προγραμματισμό της ομάδος, την στήριξη της διοίκησης και του προέδρου της στην προσπάθεια των παιδιών και των γονέων τους, αλλά και στους φετινούς στόχους που κατά κύριο μέρος αφορά τη συμμετοχή της ομάδος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, συμμετοχή που έγινε αποδεκτή ήδη απο την ΕΠΣΜ, αλλά απομένει η τυπική επικύρωση απο την πλευρά του Δ.Σ του ΣΦΚ.
- Εγινε υπενθύμιση ότι απο τη Δευτέα 23 του μήνος ξεκινούν και οι εγγραφές στα γραφεία του ΣΦΚ.
- Στη συνέχεια πήραν το λόγο αρκετοί γονείς παιδιών  και εξέθεσαν τις απόψεις τους για τη λειτουργία της ομάδος.
- Κατόπιν μίλησε ο προπονητής της ομάδος Γιάννης Μυστακίδης, όπου ανέλυσε τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδος, τον τρόπο λειτουργίας,και τον φετινό προπονητικό προγραμματισμό.
Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 7 η ώρα και κράτησε μέχρι τις 9.30 το βράδυ δείγμα του μεγάλου ενδιαφέροντος που έδειξαν οι γονείς.
Ο προπονητής της ομάδος έκλεισε ραντεβού με τα παιδιά για την πρώτη προπόνηση την Τετάρτη 25 Αυγούστου και ώρα 6 στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: