Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010
Πολύ κόσμια η δήλωση Τσιφοδήμου για τη
μεγάλη σφαγή ..από το «παραμάγαζο» της Ν.Δ. Δυστυχώς δήμαρχε αυτή είναι η μοίρα των σοβαρών και ηθικών σ’αυτή τη χώρα. Αν πας με το σταυρό στο χέρι, σ’έφαγαν λάχανο.
***
Έμαθα ότι ο Νίκος Κάκκαλος τα’ριξε στο Μιχαλολιάκο για το χρονικό της μεγάλης σφαγής. Και ξέρετε, όταν τα ρίχνει ο Νίκος, τρεμοσβήνουν τα καντήλια.
***
Όχι ρε παιδιά δεν έγινε παρέμβαση από Κωνσταντόπουλο Από Ομπάμα και πάνω …και βάλε.
***
Έχασαν τη μπάλα στη Ν.Δ. και αίφνης προέκυψε Κικίλιας για την Αττική. Πού το πάνε το παιδί;
***
Μα είναι δυνατόν; Το γιο της Ντόρας προορίζει για δήμαρχο Καρπενησίου ο Σαμαράς; Δεν βρέθηκε ένας Καλαματιανός; Αυτό λέγεται σύγχυση εν κρανίω, λαικιστί τους τη βάρεσε.
***
Μετά τον ορισμό του Κικίλια φαίνεται ότι και το ΠΑΣΟΚ θα πάει σε χαλαρές επιλογές μη επιδιώκοντας πολιτική αντιπαράθεση. Κατά συνέπεια λιγότεροι κοινοβουλευτικοί στην Αυτοδιοίκηση. Ε, όχι ν’αφήσουμε το γάμο και να πάμε στα πουρνάρια.
***
Συνωστισμός υποψηφίων στο συνδυασμό του Σάββα. Το δύσκολο έργο του κόουτς, όταν έχει πολύ υλικό φέρνει και γκρίνια στα αποδυτήρια.
***
Δυο υποψήφιοι σύμβουλοι για το δήμο Κατερίνης αλλάζουν στρατόπεδο και περνούν στον πρώην αντίπαλο συνδυασμό.
Και πρόκειται για βαριά ονόματα.
***
Λειτουργικός ο κυκλικός κόμβος στο πάρκο και απόλυτα ασφαλής για την κυκλοφορία παρά τις γκρίνιες μας.
***
Μου είπαν ότι μια συγκεκριμένη κίνηση για το δήμο, ατυχήσασα, τα μαζεύει και αναμένει εξελίξεις.
***
Όπου να’ναι έρχεται και το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Το γκάλοπ έδειξε το δρόμο αλλά η δεοντολογία δεν επιτρέπει τη δημοσιοποίησή του. Εμείς το τηρούμε.
***
Γύρισε ο Τσούρας απ’τα μπάνια του λαού και Δευτέρα με Τρίτη ανοίγει το συρτάρι με τα χρίσματα. Φυσικά θα γίνει και η τελευταία διαβούλευση με τους τοπικούς βουλευτές και φυσικά θα πάρει τις ίδιες απαντήσεις.
Απ’τον Ανα στον Καϊάφα κι ο,τι βρέξει ας κατεβάσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: