Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ο Ευγένιος Παπαδόπουλος στο Δήμο Μεθώνης

Σάββατο 21.08.10

Ο Ευγένιος Παπαδόπουλος βρέθηκε σε μία φιλική συγκέντρωση που έγινε ..στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεθώνης. Παραβρέθηκαν..
ο Δήμαρχος Μεθώνης, όλο το Δ,Σ και πλήθος κόσμου. Το θέμα της συζήτησης..
ήταν οι επικείμενες εκλογές. Την παρουσίαση του Ευγένη Παπαδόπουλου έκανε ο Δήμαρχος κ. Αβραμίδης Κώστας τονίζοντας ότι αισθάνομαι πολύ αδικημένος που χάθηκε η έδρα από τον Δήμο μας. Δεν πρέπει να παρατήσουμε χωρίς εκπρόσωπο, θα πρέπει να βρούμε κατάλληλους ανθρώπους για να αγωνιστούν για τον τόπο μας.Τον Ευγένη Παπαδόπουλο τον γνώρισα μέσα από αγώνες και τον θεωρώ κατάλληλο άνθρωπο και αγωνιστή. Για αυτό σήμερα πρέπει όλοι να τον στηρίζουμε.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ευγένης Παπαδόπουλος τονίζοντας ότι τώρα που έρχονται οι επικείμενες εκλογές πρέπει να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό.Υπάρχουν πολλά αξιόλογα παιδιά που είναι κρυμμένα να αναλάβουν τον τόπο. Προτείνω να δημιουργήσουμε μια ομάδα από νέα παιδιά που να έχουν διάθεση, όραμα και λόγο στον καινούργιο Δήμο στο Αιγίνιο. Η Βόρεια Πιερία με τις συνθήκες που επικρατούν θα πάει στις εκλογές μέσα σε μια αντιπαλότητα. Ο νέος Δήμος μπορεί να γίνει μοντέλο και χρειάζεται από όλους δουλειά. Να ψάξουμε να βρούμε τον καλύτερο. Κλείνοντας τόνισε ότι έχω διάθεση και είμαι γεμάτος προτάσεις και θέλω να συμμετέχω στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. (απο τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ)
(Λάγιος Απόστολος Δημοσιογράφος Πιερίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: