Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Μπάχαλο στη νότια Πιερία από τις παλινωδίες της Ν.Δ - Ήθελαν Τσιφοδήμο…αλλά στηρίζουν Δημόπουλο! Αν και πήρε το πράσινο φως για να δηλώσει εκ νέου υποψήφιος, ο εν ενεργεία δήμαρχος Λιτοχώρου δεν πήρε τη στήριξη του κόμματος


Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010
Το παρασκήνιο και οι διαβουλεύσεις με πρωταγωνιστές τους δυο υποψηφίους προερχόμενους από τη Ν.Δ. Θ.Τσιφοδήμο και Κ.Δημόπουλο αλλά.. και τον υπεύθυνο Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. κ. Μιχαλολιάκο πήρε τέλος χθες το απόγευμα με την επίσημη ανακοίνωση της Ν.Δ. με την οποία πληροφορεί τους πολίτες της Πιερίας ότι ΤΕΛΙΚΑ στηρίζει Κ.Δημόπουλο.
Παρά το γεγονός πως οι πληροφορίες που υπήρχαν στις αρχές του Αυγούστου ήθελαν τη Ν.Δ. να επιθυμεί τον εν ενεργεία δήμαρχο Θ.Τσιφοδήμο ως υποψήφιο δήμαρχο στο νέο δήμο και ενώ ανεπίσημα ο ίδιος ο κ. Τσιφοδήμος πήρε το πράσινο φως να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στον ετήσιο απολογισμό του, χθες η Ρηγίλλης…άλλαξε γνώμη.
Οι πληροφορίες που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία είναι συγκεχυμένες και σίγουρα δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν πλήρως, σ’αυτό όμως που συγκλίνουν όλοι είναι πως ο κ. Τσιφοδήμος σε καμία περίπτωση δεν θα ανακοίνωνε την πρόθεσή του να διεκδικήσει το νέο δήμο, αν δεν είχε ανάλογες διαβεβαιώσεις.
Μάλιστα στη διάρκεια της ομιλίας του στον ετήσιο απολογισμό του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά και ως επιβεβαίωση των παραπάνω: ««Μετά την παρότρυνση των συνεργατών μου, των φίλων μου, των συναδέλφων μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και της παράταξής μου, την οποία υπηρετώ 30 χρόνια τώρα, μπήκα στο δίλλημα για το αν θα πρέπει να είμαι μόνο ο τελευταίος δήμαρχος Λιτοχώρου και γιατί όχι και ο πρώτος δήμαρχος του νέου διευρυμένου καλλικρατικού δήμου. Γι αυτό το λόγο διεκδικώ την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας για τη θέση του δημάρχου Δίου-Ολύμπου».
Πλέον αναμένεται η επίσημη αντίδραση του κ. Τσιφοδήμου στην ανακοίνωση εκ μέρους της Ν.Δ.(ΤΟΠΙΚΗ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: