Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Υπέγραψε ο Stanimir Miloskovic και αναχώρησε για το Ελατοχώρι

Παίκτης του Πιερικού είναι από χθες το μεσημέρι ο Stanimir Miloskovic, καθώς υπέγραψε το Συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Πιερικός.
Ο 27χρονος Σέρβος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός που ..
έμεινε ελεύθερος από τον Διαγόρα Ρόδου, μάλιστα πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ελατοχωρίου "Σέμελη" με τους νέους του συμπαίκτες.
Η πρώτη προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο "Σέμελη"
Η αποστολή του Πιερικού έφτασε στο Αθλητικό Κέντρο του Ελατοχωρίου λίγο πριν το μεσημέρι και το απόγευμα (18.30) πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.
Από σήμερα οι Μελανόλευκοι θα προπονούνται πρωί - απόγευμα, ενώ θα υπάρχουν ενδιάμεσα και ασκήσεις ταχυδύναμης μέχρι την έναρξη των φιλικών παιχνιδιών.
Ποιοι ανέβηκαν στο Ελατοχώρι
Τους παίκτες που θα μετέβηκαν στο Ελατοχώρι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πιερικού, ανακοίνωσε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου ο Γιώργος Χατζάρας.
Ο Βεροίωτης τεχνικός πήρε μαζί του στο προπονητικό κέντρο "Σεμέλη" τους Γουμάγια, Καρακούτση, Παπαγεωργίου, Νίκου, Λαζαρίδη Γιάννη (αγωνίστηκε στον Βατανιακό την περασμένη χρονιά και συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, χωρίς να έχει ακόμη υπογράψει), Νίκου, Γουσούλη, Συμεωνίδη, Τασίδη, Δημητρίου, Δήμου, Κοντέονα, Τόσκα, Παυλίδη, Χατζή, Λαζαρίδη Κώστα, Πουρτουλίδη, Πέντα, Κωνσταντινίδη, Τσιτλακίδη, Κόιτς, Μιλόσκοβιτς, Μήτρου, Γκουγκουλιά, Πουλάκο καθώς και τους νεαρούς Καραγκούνη, Σεχολάρι και Τσικαδέρη.
Παράλληλα, στο Ελατοχώρι θα μεταβεί κι ένας Ουρουγουανός αμυντικός χαφ, αγνώστων λοιπών στοιχείων που αφίχθη το Σάββατο στην Κατερίνη ενώ γίνονται επαφές και με Σλοβένο ποδοσφαιριστή που επίσης αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Όσον αφορά στον Πέντα, ο παίκτης θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν παραμείνει στο δυναμικό των "μελανολεύκων". Τούτο θα συμβεί με την άφιξη του ατζέντη του και τις συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές για μείωση στις αποδοχές του βιρτουόζου μέσου.
Εξάλλου, στο Ελατοχώρι θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες και ο Αγκουστίν Γκόνι για να "τσεκαριστεί" από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
Ο Γιαζιτζόγλου θα συνεχίσει στην Κατερίνη την αποθεραπεία του, ενώ δανεικοί αποφασίστηκε να δοθούν οι Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μίγκος και Τσιντώτας. Ελεύθερος έμεινε χθες ο Χάρης Καμπερίδης, ενώ πιθανότατα ελεύθερος θα μείνει και ο Σίμος Παπαδόπουλος.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ
Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Πιερικό, και μάλιστα με μειωμένες αποδοχές, ο Νίκος Πλάτανος θα αποτελέσει παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό των "μελανολεύκων". Ο αριστερός μπακ που αποκτήθηκε κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2010, μετά την έλευση των Γουσούλη και Συμεωνίδη, αλλά και την ύπαρξη στο ρόστερ του τραυματία Γιαζιτζόγλου, δύσκολα θα είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στη νέα σεζόν.
Ως εκ τούτου η συνεργασία των δυο πλευρών θα λυθεί τις επόμενες ημέρες, για να έχει τη δυνατότητα ο ποδοσφαιριστής να αναζητήσει έγκαιρα τον επόμενο "σταθμό" της καριέρας του.

ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: