Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Β. Μιχαλολιάκος: Σημίτης και Καραμανλής πρέπει να καταθέσουν αυτοβούλως


Κυριακη, 06 06 2010

«Και ο Κώστας Σημίτης και ο Κώστας Καραμανλής πρέπει να πάνε αυτοβούλως, προκειμένου να συμβάλουν και να απαλλάξουν τους συναδέλφους βουλευτές από το άγχος να καλέσουν τους πρώην αρχηγούς τους» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α' Πειραιά και...
γραμματέας της τοπικής αυτοδιοίκησης, Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real News». Αναφερόμενος στον Κ. Καραμανλή, τόνισε πως πρόκειται για έναν χαρισματικό πολιτικό που όμως «τον πρόδωσαν οι επιλογές του».
Επισήμανε το "αναμφισβήτητο ήθος του Κώστα Καραμανλή", δηλώνοντας "σίγουρος" πως ο τέως πρωθυπουργός "θα βρει και τον τόπο και τον χρόνο για να μιλήσει". Υπογράμμισε, ωστόσο, πως ενώ η Νέα Δημοκρατία παρέλαβε το 2004 ένα σαθρό σύστημα, δυστυχώς, όμως, "δεν μπόρεσε να χτυπήσει τη διαφθορά, κάπου μάλιστα την αβγάτισε κιόλας".
"Δεν τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης με ανθρώπους που μας έκαναν να ντρεπόμαστε", τόνισε αναφερόμενος στους Γ. Βουλγαράκη, Αρ. Παυλίδη και Θ. Ρουσόπουλο, ενώ χαρακτήρισε τη Ντόρα Μπακογιάννη "νεοφιλελεύθερη" υπογραμμίζοντας πως "είχε πιστέψει ότι θα είναι ο διάδοχος του Καραμανλή. Σήμερα, το πρόβλημα της είναι ψυχολογικό κι όχι πολιτικό".(http://www.enet.gr)
ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: