Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Κλειστά τα Τέμπη από φιλάθλους του Ηρακλή


Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας φιλάθλων του Ηρακλή, που ξεκίνησε στις 12.30 από το Ιβανόφειο, πέρασε τα διόδια των Μαλγάρων, την Κατερίνη και έφτασε στα Τέμπη τα οποία παραμένουν κλειστά περίπου από τις 3.30 το μεσημέρι.
Πληροφορίες της....

αστυνομίας αναφέρουν ότι οι οπαδοί σκοπεύουν να μείνουν εκεί μέχρι τις 8.30. Έτσι, η κυκλοφορία εκτρέπεται για όσους κινούνται προς Θεσσαλονίκη από τον κόμβο της Γυρτώνης και για την αντίθετη κατεύθυνση προς Αθήνα από την θέση Κλειδί.
Στην πορεία μετέχει μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων, ενώ σταδιακά προστίθενται καθ' οδόν και άλλα.
Οι οργανωτες της πορείας έχουν επιστήσει την προσοχή των οδηγών για την αποφυγή ατυχημάτων, ενώ σε όλη την διαδρομή υπάρχει έλεγχος της τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία έχει μονοδρομήσει κομμάτια της εθνικής οδού για την κίνηση των αυτοκινήτων που γίνεται μετ' εμποδίων.
Οι φίλαθλοι του Ηρακλή έχουν ανακοινώσει πως την Δευτέρα θα γίνει ακόμη μία εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα, και την Τετάρτη μια ακόμη τολμηρότερη στην Αθήνα.
Αίτημα των οπαδών του Ηρακλή δεν είναι άλλο από την ακύρωση της απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό της ΠΑΕ Ηρακλής, λόγω ελλειπούς φακέλου συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα
ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: