Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ - Η αναέωση παίρνει σάρκα και οστά - μεγάλη συγκέντρωση χτές στη Λεπτοκαρυά

ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Το κύμμα της ανενέωσης στην τοπική Αυτοδιοίκηση εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο χτές στην μεγάλη συγκέντρωση στελεχών στη Λεπτοκαρυά.
Εκεί συγκεντρώθηκαν αυτοδιοικητικά στελέχη απο όλες τις περιοχές του Νέου Δήμου ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ. Στελέχη που έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει μία "ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" που προέρχεται απο τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ.Το θετικό είναι οτι για πρώτη φορά συγκεντρώθηκαν στελέχη απο ολόκληρο το Δήμο, με σκοπό τη δημιουργία ενός συνδυασμό με αφετηρία το χώρο του ΠΑΣΟΚ, συνδυασμός που δέν θα στηρίζεται σε "αυτόκλητους σωτήρες" αλλά στην ευρεία συμμετοχή πολλών, απο τους οποίους θα προκύψει ο "επικεφαλής" αλλά και ολόκληρος ο συνδυασμός και πάντα βέβαι στα πλαίσια των διαδικασιών που θα θέσει το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.
Ολοι δήλωσαν και υποσ΄χεθηκαν τη στράτευσή τους ώς απλοί στρατιώτες, αλλά και ώς μπροστάρηδες, οπως είπε στην ομιλία του και ο Κώστας Σαμαράς..
Ολοι όσοι μίλησαν δεσμεύτηκαν ότι θα είναι στο πλευρό του οποιουδήποτε τεθεί επικεφαλής και δέν θα συμμετάσχουν σε σχηματισμούς διασπαστικούς, ενάντια στις επιλογές της παράταξης.
Συμφωνήθκε δέ ότι θα ακολουθήσουν τις διαδικασίες του κόμματος, αλλά όμως θα θέσουν στους δημότες και στους συμμετέχοντες σ αυτή την κίνηση ,ένα "πλαίσιο" αρχών που σύντομα θα δημοσιοποιηθεί.
ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: