Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων το 2012 στην Πιερία - Στα γήπεδα του Δήμου Δίου η τελική φάση των αγώνων

ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Σύμφωνα με πρόσφατη ενημερωτική επιστολή του Δ/ντή Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΟ κ. Γιάννη Ντζούφρα προς το  Δήμαρχο Δίου, Γρηγόρη Παπαχρήστο, τα γήπεδα του Δήμου Δίου έχουν προεπιλεγεί να συμμετέχουν στην Υποψηφιότητα ανάληψης διοργάνωσης Τελικής Φάσης Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Νέων... 2012 στο Ν. Πιερίας, που προτίθεται να υποβάλλει η ΕΠΟ προς την UEFA.
Πέρα από το πρωτίστης σημασίας κριτήριο, της αρτιότητας των εγκαταστάσεων των γηπέδων, εκείνο που επίσης, έπαιξε σημαντικό ρόλο για την προεπιλογή των γηπέδων της Πιερίας και του Δήμου Δίου, σύμφωνα με την επιστολή, είναι η θερμή φιλοξενία και οι επιτυχημένες αθλητικές εκδηλώσεις στο πρόσφατο παρελθόν.
Ο Δήμαρχος Δίου σε απαντητική επιστολή προς την ΕΠΟ αλλά και νωρίτερα, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με στελέχη της ΕΠΟ διαβεβαίωσε ότι θα υποστηρίξει θερμά την προσπάθεια της ΕΠΟ ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του, που η αρτιότητα των ποδοσφαιρικών γηπέδων και γενικότερα, οι αθλητικές υποδομές του Δήμου Δίου συνέβαλαν, ώστε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Νέων του 2012 να διεξαχθεί στην Πιερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: