Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ


ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΄΄ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ΄΄?

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ?

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ. ,ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑΜΩΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ?)
ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ,   ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν κανένας θεσμικός παράγοντας δεν εκφράζει όταν μιλάει δημόσια τον εαυτό του.
Ο Γραμματέας προφανώς και εκλέχθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των μελλών του ΠΑΣΟΚ και προφανώς είναι η επίσημη φωνή του ΠΑΣΟΚ είτε αρέσει είτε όχι.
Τώρα για το εάν έχει δίκαιο η όχι, για την άποψη του για 4 Δήμους θα το δείξει η Ιστορία. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε να μην σκεφτόμαστε πως στους Δήμους Πέτρας και Πιερίων η Ν.Δ έχει ποσοστά της τάξης του 70%. Αν συνυπολογίσουμε και τις 4000 ψήφους του ΛΑΟΣ στον ευρύτερο αυτό Δήμο και ότι έχουν δηλώσει ότι θα στηρίξουν Χιονίδη νομίζω πως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο Γραμματέας επιμένει! Σε καμία περίπτωση δε θέλω να πιστέψω πως όσοι από το ΠΑΣΟΚ που κατά την άποψή μου είναι ελάχιστοι θέλουν 3 Δήμους το κάνουν μόνο και μόνο για να μην χαλάσουν χατίρι στον Βουλευτή τους και να τον βοηθήσουν στη νέα μονοεδρική!!!