Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ Με νίκη συνέχισαν οι άνδρες του Πιερικού


ΤΕΤΑΡΤΗ 03.02.2010
ΙΚΑΡΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (12-25, 19-25, 16-25)
Νικηφόρα συνέχισαν την αγωνιστική τους προσπάθεια οι άνδρες του Πιερικού όπου το Σάββατο 30 Ιανουαρίου κέρδισαν μέσα στην Έδεσσα την ομάδα του Ικάρου με 3-0 σετ.
Η ομάδα του Πιερικού συνεχίζει την προσπάθειά της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα του Πιερικού και στα τρία σετ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Ικάρου σε ένα κρύο γήπεδο και κέρδισε εύκολα και τα τρία σετ.
Ο Κ. Σαρρής δοκίμασε τρία διαφορετικά σχήματα βάζοντας σε διαφορετικές θέσεις τους παίκτες του Πιερικού, θέλοντας να δει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μέσα από τα συστήματα αυτά.
Η ομάδα της Έδεσσας μόνο στο 2ο σετ προσπάθησε κυρίως στην αρχή του σετ να κοντράρει την ομάδα του Πιερικού, όμως η εμπειρία των παικτών του Πιερικού ήταν καθοριστική για την κατάκτηση του 2ου σετ.
Η σύνθεση
Σαμαλής, Πάπας, Σουλής, Γρηγοριάδης, Κρομύδας, Γεωργόπουλος, Σαρρής, Καλιακός.

Τα άλλα αποτελέσματα
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΦΣ ΑΡΙΩΝ 0-3

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΣ ΑΤΛΑΣ 0-3
ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 1-3
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του ΣΦΚ Πιερικός, ευχαριστούν θερμά τους αδερφούς ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗ και τις εταιρείες "NISSAN" "FORD" "SUBARU" "CHINA MOTO" για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944/995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948/724752.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/