Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Κατάληψη διαρκείας στα διόδια Λεπτοκαρυάς


Από ΧΘΕΣ το απόγευμα
diodia_leptokarya
 

Οχήματα φορέων, επαγγελματιών και ιδιωτών, ΑΠΟ ΧΘΕΣ στα διόδια της Λεπτοκαρυάς, με σκοπό την κατάληψή τους και την επ’ αόριστον δωρεάν διέλευση των οχημάτων από τα διόδια
Ενδυναμώνει το μέτωπο της Πιερίας, ενάντια στη λειτουργία επιπλέον διοδίων στο νομό μας, αλλά και στην απόφαση της ΑΙΓΑΙΟ Α.Ε., να επαναλειτουργήσει το σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς, καταργώντας παράλληλα τις κάρτες ελεύθερης διέλευσης των κατοίκων του Αν. Ολύμπου, για έναν δρόμο που επί της ουσίας παραμένει κλειστός.
Το μέτωπο των κινητοποιήσεων, ύστερα από τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής κατά των διοδίων στο Δημαρχείο Ανατολικού Ολύμπου, μεταφέρεται στα διόδια της νότιας Πιερίας, τα οποία λειτουργούν από την περασμένη Δευτέρα, παρά το ότι η Εθνική Οδός παραμένει κλειστή στο ύψος των Τεμπών, ενώ είναι άγνωστος ο χρόνος παράδοσής της στην κυκλοφορία.
Η Επιτροπή Αγώνα, στη συνεδρίαση της οποίας συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο νομάρχης, δήμαρχοι του νομού και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πιερίας, αποφάσισε να καλέσει τους Πιεριείς απόψε στις 7.00 το απόγευμα στον κόμβο της Λεπτοκαρυάς, όπου θα ξεκινήσει κομβόι διαμαρτυρίας με προορισμό το σταθμό διοδίων της περιοχής.
Σύσσωμοι οι φορείς, συμφώνησαν να διαθέσουν μεγάλα οχήματα τα οποία θα σταθμεύσουν στα διόδια Λεπτοκαρυάς επ’ αόριστον, εξασφαλίζοντας την ελεύθερη διέλευση όλων των οχημάτων από την περιοχή.(
Πολιτεία/Β.Ζ.)
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/  

Δεν υπάρχουν σχόλια: