Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Το βλέμμα στη συνάντηση με την Κ. Μπατζελή

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/01/10



Αμετακίνητοι παραμένουν οι αγρότες στα μπλόκα τους, αναμένοντας ωστόσο και το αποτέλεσμα από τη συνάντηση της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνας Μπατζελή με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής τους.
Ήδη πάντως αγρότες από δέκα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα αποφάσισαν να μην προσέλθουν στη συνάντηση με την υπουργό, υπογραμμίζοντας ότι το κεντρικό τους αίτημα είναι οικονομικό.
Ανάμεσα στους αγρότες που δεν θα προσέλθουν στη συνάντηση με την υπουργό είναι και οι αγρότες του μπλόκου του Προμαχώνα, οι οποίοι από το Σάββατο το μεσημέρι ξαναέκλεισαν την συνοριακή δίοδο.
Ωστόσο, μπλακ άουτ στο εθνικό οδικό δίκτυο αναμένεται τη Δευτέρα και την Τρίτη, καθώς 11 το πρωί με 2 το μεσημέρι, την ώρα που θα διεξάγεται ο διάλογος για το αγροτικό στο Ζάππειο, οι «γαλάζιοι» αγροτοσυνδικαλιστές προγραμματίζουν να κλείσουν και τους παράδρομους στις εθνικές οδούς.
Παράλληλα, στο Ζάππειο θα κατέβουν την Δευτέρα οι αγρότες της Θεσσαλίας, όχι για να συμμετάσχουν στον διάλογο αλλά για να διαμαρτυρηθούν. Στον χορό των κινητοποιήσεων απειλούν, εν τω μεταξύ, να μπουν και οι κτηνοτρόφοι.

πηγή: www.ANT1online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: