Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Τι έδωσε ο Μιζοφοράκος στον Καραμανλή...

ΚΥΡΙΑΚΗ 24-1-2010

Γράφει ο Μικρός Φωκίων

Επιστολή είχε στείλει ο ξεκούραστος κάτοικος Ραφήνας στον Μιζοφοράκο για να τον ευχαριστήσει για την βοήθεια του ώστε να κερδηθούν οι εκλογές του 2004.
Είναι γνωστό ότι ο Μιζοφοράκος είναι καλός άνθρωπος και βοηθούσε όπου μπορούσε τους συνανθρώπους τους. Πότε με καμιά τοστιέρα, πότε με κανένα τηλεφωνικό κέντρο, πότε με καμιά επιταγούλα.
Προφανώς κάπως έτσι θα έγινε και με τον ξεκούραστο. Τι ήταν όμως αυτό που του έδωσε; Όσοι νομίζουν ότι του χάρισε καινούριο play station κάνουν λάθος. Στην αποκλειστική φωτογραφία βλέπετε το δώρο του Μιζοφοράκου προς τον ξεκούραστο κάτοικο Ραφήνας 

Υγ. Ο Καραμανλής έχει πει ότι από την Siemens δεν έχει μπει ούτε ένα ευρώ (ή δραχμή) στα ταμεία της ΝΔ. Τον πιστεύω. Σιγά μην άφηναν τα λεφτά να πάνε στα ταμεία του κόμματος. Σε κάποιες τσέπες θα έβρισκαν περισσότερη ζεστασιά.(ΠΗΓΗ)
ΥΓ ΚΡΑΧΤΗ: Σιγά το θέμα το τί είχε πεί ο Καραμανλής.Τώρα πιά το ξέρουν και οι πέτρες, ότι , τα πάντα γίνονταν με την συκγατάθεσή του ή με τη ανοχή του, όλα τα σκάνδαλα τα γνώριζαν και ο Ρουσόπουπλος είχε ειδική αποστολή να προστατεύει την εικόνα του Καραμανλή,αλλά ότνα ο Ρουσόπουλος την έκανε, ο ¨βασιληάς έμεινε γυμνός" και έτσι έφυγε και το τελευταίο "φύλλο συκής", δηλα΄δ κατά το κοινώς λεγόμενο και σύμφωνα με τα απλά ελληνικά "ξεβρακώθηκε"...
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: