Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Στα χέρια ο Πώρος - Ψωμόπουλος με τον Γιώργο της Καλομοίρας

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009

Στα χέρια πιάστηκαν ο Σπύρος Πώρος και ο Χρήστος Ψωμόπουλος (από τη μία) με τον αγαπημένο της Καλομοίρας, Γιώργο Μπούσαλη (από την άλλη).
Όλα συνέβησαν χτες το βράδυ, στο party γενεθλίων του make up artist των επωνύμων Δημήτρη Γιαννέτο στο Villa Mercedes, όπου ήταν καλεσμένοι οι τρεις άντρες με τις παρέες τους αλλά και πολλοί άλλοι celebrities.
Η παρέα του Γιώργου Μπούσαλη καθόταν και απολάμβανε την όμορφη βραδιά ενώ σε ένα από τα διπλανά τραπέζια καθόταν ο Χρήστος Ψωμόπουλος με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Πιο δίπλα βρισκόταν και ο Σπύρος Πώρος με την δική του παρέα.
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Γιώργος της Καλομοίρας και ο Σπύρος Πώρος είναι στα μαχαίρια εδώ και πολύ καιρό. Η κόντρα ανάμεσα στους δυο άντρες είχε ξεκίνησε στο παρελθόν, όταν ο φωτογράφος είχε κάνει πρόταση στην Καλομοίρα για μια φωτογράφιση στο Μπρούκλιν. Η τραγουδίστρια είχε δεχτεί με χαρά την πρόταση, και κατέφθασε στην φωτογράφιση συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της. Ο Γιώργος Μπούσαλης όμως, όπως είχε ακουστεί από τον Σπύρο Πώρο, ήταν ιδιαίτερα παρεμβατικός στη δουλειά του φωτογράφου με αποτέλεσμα να δυσκολεύει πολύ ολόκληρη την διαδικασία της φωτογράφισης.
Τότε ο Σπύρος Πώρος είχε ζητήσει από τον αγαπημένο της Καλομοίρας να αποχωρίσει για να μπορέσει ο ίδιος να κάνει την δουλειά του, ενώ αργότερα κατηγορούσε ανοιχτά τον Γιώργο Μπούσαλη και μάλιστα είχε δηλώσει ότι θα κινηθεί και δικαστικά εναντίον του.
Χτες το βράδυ λοιπόν ο Σπύρος Πώρος με τον Γιώργο Μπούσαλη βρέθηκα πρόσωπο με πρόσωπο και ο καυγάς δεν άργησε να ξεσπάσει.
Οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, ενώ αμέσως παρενέβη ο Χρήστος Ψωμόπουλος ο οποίος είναι κολλητός φίλος με τον Σπύρο Πώρο.
Ο επιχειρηματίας έπιασε τον αγαπημένο της Καλομοίρας από το λαιμό και ξεκίνησε ένας καυγάς άνευ προηγουμένου στον οποίο ενεπλάκη το μισό μαγαζί.
Αναγκαστικά επενέβησαν οι άνθρωποι του μαγαζιού για να τους χωρίσουν. Επρόκειτο για έναν απίστευτο καυγά, ο οποίος άφησε άφωνους όλους τους θαμώνες του μαγαζιού.
gossip-tv
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: