Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Ο Γιώργος Αυτιάς δίνει ρεσιτάλ... με Ψωμιάδη (video)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/10/2009


Γράφει ο Δημήτρης Χαλιώτης

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Γιώργος Αυτιάς έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στην εκπομπή του, προβάλλοντας τρεις φορές την ίδια συνέντευξη του νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ως live, ανοίγοντας κουβεντούλα με το... video!
Το είδαμε στο ''Ράδιο Αρβύλα'' του Ant1 και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να γελάσουμε ή να βάλουμε τα κλάματα. Αυτά τα... απίστευτα συμβαίνουν μόνο στην ελληνική τηλεόραση και μόνο από σοβαρούς δημοσιογράφους, που καλούνται καθημερινά να σχολιάσουν τα πολιτικά τεκταινόμενα.
Η ιστορία έχει ως εξής...

Ένα... χαρούμενο πρωινό ο Γιώργος Αυτιάς φιλοξένησε στην εκπομπή του το νομάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, για μία live πολιτική πρωινή συζήτηση.
Την επόμενη μέρα, ο ανανεωμένος Γιώργος Αυτιάς (που εν τω μεταξύ είχε αλλάξει ρούχα) αποφάσισε – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους (''παράλογο...;'' που θα έλεγε και ο Λάκης) να προβάλλει ξανά την ίδια συνέντευξη, όχι ως μαγνητοσκοπημένη, αλλά σα να είναι και πάλι live! Τουτέστιν, ο κ. Ψωμιάδης λέει τα ίδια με την προηγούμενη μέρα, αλλά ο κ. Αυτιάς έχει... άλλο σενάριο και νέες ατάκες! Κάπου εδώ, το θέατρο του παραλόγου βρίσκει ένα νέο ταλέντο!
Και αν νομίζετε ότι η παράσταση σταματάει εδώ, γελιέστε. Ο κύριος Αυτιάς αποφασίζει να προβάλλει την ίδια συνέντευξη και για τρίτη μέρα (πάντα ως live!) και συνομιλεί εκ νέου με το video, σα να μην πέρασε μια μέρα! Εν τω μεταξύ, ο δημοφιλής – και πάνω απ' όλα σοβαρός – δημοσιογράφος / παρουσιαστής / πολιτικός αναλυτής ξεχνάει τι έχει πει τις προηγούμενες μέρες, με τα νοηματικά χάσματα να δίνουν και να παίρνουν...

Και προς απόδειξη όλων αυτών, δείτε το σχετικό video. Εμείς, πάμε να φουντάρουμε στο πλησιέστερο λιμάνι! ΠΗΓΗ

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: