Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Ο Νίνης κάλυψε τον Τεν Κάτε για την αντικατάστασή του «Δίκαια έγινα αλλαγή...»

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
Όταν ο Σωτήρης Νίνης έγινε αλλαγή από τον Τεν Κάτε, όλο το γήπεδο αποδοκίμασε τον Ολλανδό τεχνικό για την κίνηση που έκανε να βγάλει τον νεαρό άσο από τον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, ο Νίνης στις δηλώσεις του μετά το ματς, κάλυψε τον προπονητή του, λέγοντας πως είχε δίκιο που τον αντικατέστησε! 
«Είναι καλό που συνεχίσαμε τα θετικά αποτελέσματα, ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε έτσι», είπε ....αρχικά ο Νίνης.
Για την αλλαγή του και τις αντιδράσεις του κόσμου (σ.σ. αποδοκιμασίες στον Τεν Κάτε), είπε: «Είμαι λίγο κρυωμένος, αλλά ο προπονητής είδε ότι κουράστηκα και για αυτό το λόγο έγινε αλλαγή. Δεν το ζήτησα, αλλά δίκαια έγινα αλλαγή».
Για την εικόνα του αγώνα, ανέφερε: «Είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο. Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ έκανε μια ευκαιρία και έβαλε ένα γκολ. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν προσέχεις θα την πατήσει. Στο δεύτερο ήμασταν πιο προσεχτικοί και καταφέραμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ».
Ρωτήθηκε στη συνέχεια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Εμείς κοιτάμε ένα ένα τα ματς, μέχρι το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη υπάρχει αρκετός χρόνος».
Για την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Εορδαϊκό, σχολίασε: «Ολα τα ματς είναι επικίνδυνα, είδαμε ότι πέρυσι αποκλειστήκαμε από τον Πανσερραϊκό, θέλει προσοχή».
Σαριέγκι: «Πήραμε αυτό που θέλαμε»
Στη σημασία των τριών βαθμών που πήρε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ, στάθηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ, ο Γιόσου Σαριέγκι.
«Ηταν δύσκολο να επανέλθουμε μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με την Καβάλα. Είχαμε και την Πέμπτη ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Στουρμ Γκρατς, ενώ και ο αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολος», είπε αρχικά ο βάσκος αμυντικός και πρόσθεσε:
«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα. Γνωρίζουν πολύ καλά να αμύνονται και να κρατούν την μπάλα. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε φανταστική δουλειά και πήραμε αυτό που θέλαμε. Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».
Κοντρέρας: Αξίζαμε την ισοπαλία
Απογοητευμένος από την εξέλιξη και το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, τόνισε χαρακτηριστικά:
«Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα όμως πιστεύω ότι το λιγότερο το οποίο αξίζαμε να πάρουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν τουλάχιστον ο ένας βαθμός της ισοπαλίας».(ΝΕΑ)
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: