Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΝΑΥΑΓΙΟ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 2-4... - ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ


ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:


2’ Σε εκτέλεση φάουλ ο Μαρτίνεζ έστρωσε στον Θάνο, αυτός έκανε το δυνατό συρτό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπαρτζώκα
6’ ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κατσίκης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή του Πιερικού, ο Παντελιάδης τον έσπρωξε και τον έριξε, και ο διαιτητής Μανιάτης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσίκης και ευστόχησε κάνοντας το 0-1.
23’ ΓΚΟΛ 0-2 Σέντρα Κατσίκη από τα δεξιά, κεφαλιά Καραμαλίκη στην καρδιά της άμυνας και 0-2
35’ Ο Θάνος δεν πρόλαβε να τσιμπήσει τη μπάλα σε κάθετη πάσα του Πέντα και ο Μπαρτζώκας μπλόκαρε.
38’ Ο Γκουγκουλιάς έβγαλε ωραία τον Φρέντερικς τετ-α-τετ με τον Μπαρτζώκα αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε το συρτό σουτ του Νοτιοαφρικανού
45’+ Σουτ Αγγελόπουλου, η μπάλα σε σώματα, επιστροφή στο Μακρή, νέο σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το .....δεξί δοκάρι του Μπαρτζώκα.

46’ ΓΚΟΛ 1-2 Σέντρα του Τσιτλακίδη από τα δεξιά, ο Χαραλαμπάκης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-2.
47’ Ο Τσικίνιο σούταρε αλλά ο Καρακούτσης έστειλε τη μπάλα κόρνερ.
48’
54’ Σουτ Καραμαλίκη, απέκρουσε ο Καρακούτσης
55’ ΓΚΟΛ 1-3 Ο Μίχος άλλαξε τη μπάλα με τον Καραμαλίκη παίζοντας ωραια το 1-2 και βγήκε τετ α τετ με τον Καρακούτση
57’ Φάουλ Μαρτίνεζ, η μπάλα στα χέρια του Μπαρτζώκα.
62’ Σουτ Τσιτλακίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαρτζώκα.
66’ Συρτό σουτ Θάνου, μπλοκάρει ο Μπαρτώκας
74’ ΓΚΟΛ 1-4 Σέντρα Κατσίκη, ο Καραμαλίκης στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά δίνει διαστάσεις θριάμβου
83’ Σέντρα Χατζηζήση, κεφαλιά Γκουγκουλιά η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπαρτζώκα.
86’ ΓΚΟΛ 2-4 Φάουλ Πέντα, κεφαλιά Μακρή στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μαρτίνεζ από κοντά με δυνατό σουτ έκανε το 2-4.


Ο διαιτητής Μανιάτης της ΕΠΣ Αρκαδίας τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τους Μαρτίνεζ, Χατζηζήση από τον Πιερικό και τους Τσικίνιο, Πιπίνη και Παληγεώργο από τον Θρασύβουλο. Βοηθοί ήταν οι Σερεμέτης της ΕΠΣ Μεσσηνίας και Πετρόπουλος της ΕΠΣ Αρκαδίας. 4ος διαιτητής ήταν ο Βαλιώτης της ΕΠΣ Λάρισας



ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Καρακούτσης, Καλλιμάνης-(30Τσιτλακίδης), Παντελιάδης, Εξουζίδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Πέντα, Γκουγκουλιάς, Θάνος, Φρέντερικς (46’ Ολγκίν), Αγγελόπουλος (67’ Χατζηζήσης).
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Νίκος Κεχαγιάς): Μπαρτζώκας, Πιπίνης, Ζαπρόπουλος, Μίχος, Χαραλαμπάκης, Τσικίνιο (88’ Βασιλείου), Μαυροματίδης, Καραμαλίκης (79’ Αλεξάντροβιτς), Κόμπο, Παληγεώργος (77’ Σαπάνης), Κατσίκης.



ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.

ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ (προπονητής Θρασύβουλου)

Κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και καταφέραμε να περάσουμε μέσα από μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Σε τέσσερις ευκαιρίες πετύχαμε 4 γκολ αλλά είχαμε ωραία κατοχή μπάλας αν και μας πίεσε ο Πιερικός. Σήμερα είχαμε την τύχη που δεν είχαμε σε άλλα παιχνίδια. Πρέπει να μείνουμε σε χαμηλούς τόνους, δεν έχουμε καταφέρει τίποτε ακόμη, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, ήταν ένα οριακό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Καταφέρανε να φανούνε δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο κύπελλο αλλά και αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα.

ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ (προπονητής Πιερικού)

Δε μπορούσα να φανταστώ ότι ο Πιερικός θα μπορούσε να παρουσιάσει αυτή την τραγική εικόνα, θα στοιχημάτιζα τα πάντα ότι δε θα μπορούσε αυτό να συμβεί. Κάναμε τρομακτικά, κραυγαλέα λάθη, όπως ακριβώς έγινε στο παιχνίδι με το Βόλο. Τρέχαμε πίσω από το αποτέλεσμα, πληρώσαμε λάθη νηπιαγωγείου. Έγινε προσπάθεια από κάποια παιδιά αλλά ορισμένοι ή ξέχασαν το ποδόσφαιρο ή εγώ ξέχασα την προπονητική. Δεν είναι δυνατόν να μη μπορεί να ελεγχθεί η ομάδα, να υπάρχει αυτό το χάος.
Οι φίλαθλοι έχουν δίκιο. Κι εγώ ο ίδιος θα εβριζα τον εαυτό μου. Θα συζητήσω με τη διοίκηση, νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Δίκαια φωνάζουν οι φίλαθλοι. Σε αυτές τις περιπτώσεις δε μπορεί να φορτωθεί τη ρετσινιά αποκλειστικά ο προπονητής. Συμβαίνουν αφύσικα πράγματα, έγινε ένα πέναλτι από το πουθενά. Ή εγώ ξέχασα τη μπάλα, ή τα παιδιά. Μέχρι πέρυσι διαπρέπανε. Άλλα προσδοκούσαμε όλοι, κανείς δε φανταζόταν ότι η ομάδα θα έχει αυτή την άσχημη εικόνα. Είναι νωρίς ακόμα. Όταν βρισκούμουν στη Βέροια και κερδίσαμε την άνοδο είχαμε βρεθεί μέχρι και 11 πόντους πισω, αλλά παλέψαμε. Είναι τρομακτικά δύσκολη η κατηγορία. Νομίσαμε ότι με τον ερχομό Κατσαβάκη και κάποιων παικτών γίναμε Μπαρτσελόνα. Δυστυχώς είμαι σε πάρα πολύ άσχημη θέση, για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Χρειάζεται να γίνει κάτι στην ομάδα…

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ;


Η νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση του Πιερικού που οδήγησε στη συντριβή με 2-4 από τον Θρασύβουλο "σπρώχνει" στην πόρτα της εξόδου τον Μάκη Κατσαβάκη. Το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Γιάννης Ντούμος και αναμένονται εξελίξεις είτε τις επόμενες ώρες είτε αύριο το πρωί, μετά τη συνάντησή του με τον Σερραίο τεχνικό. Το κλίμα πάντως για τον Κατσαβάκη που αποδοκιμάστηκε έντονα μετά τη λήξη του αγώνα από μερίδα οπαδών του Πιερικού, είναι πολύ βαρύ και δύσκολα θα παραμείνει στο "τιμόνι" των "μελανολεύκων". "katerinisport"
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: